Starostlivosť o pokožku po pôrode

kayla_gombosova
1. júl 2017

Ahojte mamičky. V tehotenstve je dôležité sa stále kremovat alebo olejovať aby neboli strie. A tak ma napadlo či ste aj po pôrode počas "sťahovania" pokožky do pôvodného tvaru alebo teda počas sestonedelia aj po, používali nejaký krém, olej, peeling, prípadne niečo masážne aby sa neotvorila celulitída alebo ďalšie strie. Niečo čo pomáha. Ďakujem pekne 🙂

evittam
2. júl 2017

@kayla_gombosova Nič nepomáha. Bohužiaľ. Niekto sa môže natierať od rána do večera všetkým možným a striám sa nevyhne a ani celulitíde. Niekto vôbec a nemá ani jedno. Je to o genetike a o pokožke....😉 Žiadny olej, krém,....ti nezaručí, že ak sa s ním budeš natierať nebudeš mať strie či celulitídu.

evitka83
3. júl 2017

@kayla_gombosova celulitida je vysledok stravovacieho a zivotneho stylu. Tam tu velmi kremy nepomozu, mozes trochu zmiernut nejakymi kofeinovymi a skoricovymi zabalmi, prekrvuju pokozku. Ale neexistuje nic zazracne, cim sa natriec a cary marx fuk celulituda fuc 🙂 strie su z casti geneticka zalezitost, olejmi vies skor zmiernit dosledky ak mas na to nabeh. Ale musis mazat od zaciatku, potom uz velmi nepomozu. Strie je v podstate natrhnuta koza a potom uz ju olejmi velmi tazko zahojis.

veronka1234
3. júl 2017

@kayla_gombosova ahoj, ja som pouzivala na strie krem elasti-Q, ale iba do porodu, potom uz nie. Par sa mi ich na bruchu aj tak spravilo. A na celulitidu presne ako pise babena vyssie - strava a sport. A zevraj je este dobra lymfodrenaz, ale to som ja nikdy neskusala - celulitidu nemam

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre