icon

Strach z pôrodu

6. jan 2023

Baby ja som si to asi rozmyslela 🤣 nechcem rodiť, už je neskoro? 🤣🤰🏼
Neskutočne sa bojím

petronellla87
6. jan 2023

Ja tiez... Povedala som ze kludne budem tehotna este aj rok v pohode ale ja proste nerodim😂

autor
6. jan 2023

@petronellla87 tiež tak uvažujem, či neexistuje žiadosť o predĺženie 🤣

petronellla87
6. jan 2023

😂😂😂😂Kedy ta to caka?

luscious
Autor odpoveď zmazal
hederamonstera
6. jan 2023

Ked uz to na teba pride, nebude cas na strach. A to tak rychlo prejde, ze ani nebudes vediet ako☺️ Najhorsie je toto cakacie obdobie na porod. Vtedy nas mysel hrozne bombarduje strachom, ale nesmies jej to dovolit.
Poradim ti kuknut nieco o hypnoporode (ako pracovat s myslou pred/pri porode).

mariska1989
6. jan 2023

Načo sa báť áno bolesť si treba pretrpieť no výsledok je ako dar z nebies. Poprípade využiť bezplatné rajský plyn poprípade epiduralku a je poriadne . Ja mám za sebou 3 pôrody bez ničoho a popravde šla by som zas ak by som mala porodiť chlapca . Hneď po tým bolesť zmizne a zabudnete že niečo bolelo keď uvidíte to klbko šťastia

mia_von_prag
6. jan 2023

Tiež som si to hovorila 😂 ale je to brutálna eufória keď už budeš mať po tom. Taky silný zážitok, že to spravíš zas 😂

ildiko36
6. jan 2023

Zbyocne sa stresuješ do predu, ked uz budes mat bolesti a pride ten cas uz budes len o tom rozmyslat nech uz to mas za sebou.Inak velmi dobra pomocka co ta pripravý na porod je anibal,ked mas este par tyzdnov do porodu mozem ti len odporucit

asia83
6. jan 2023

@luscious Pretože nie sú sebecké, nemyslia na seba, ale na svoje dieťa, aby malo súrodenca? 🤷‍♀️

ankare
6. jan 2023

@luscious aké veľké máš dieťatko?

danica2711
6. jan 2023

to akože si tehotná a nechceš rodiť? Tak áno, v tom prípade je neskoro, nič iné než porodiť ti neostáva, strach-nestrach. Ak je to inak, tak to napíš jasne

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
akvi
6. jan 2023

Tiež som sa dosť bála, ale keď sa to rozbehlo, tak som to proste len prijala, že tak je to tu. Ta bolesť je síce silná, ale to vieš, čakáš, že to tak bude a opäť, len to prijmes, že ok, tak je to tu. Ja som celý pôrod bola veľmi v sebe, nič ma nemohlo rozhodiť, celý svet šiel mimo mňa, našťastie, rodila som v pôrodnici, kde ma rešpektovali a nerušili nezmyslami. Porodila som na dva nádychy. Čo bolo oveľa horšie, bolo to potom, na to ma totiž nik nepripravil a bol to šok. Takže pôrod bol vlastne malina.

hederamonstera
6. jan 2023

@akvi presne. Porod je uplne nic oproti tomu co pride potom😂

alanko20
6. jan 2023

@luscious som na tom rovnako 😂

luscious
Autor odpoveď zmazal
luscious
Autor odpoveď zmazal
luscious
Autor odpoveď zmazal
bessdonna
7. jan 2023

@luscious presne to som citila aj ja po prvom porode🤣znama otehotnela tretikrat a ja som ju lutovala a nechapala ako to moze chciet🤣a teraz ma to znovu caka po 7.rokoch.pre boha😬

bessdonna
7. jan 2023

@danica2711 ona si robi srandu🤭chyta nas panika

luscious
Autor odpoveď zmazal