Strašné bolesti v podbrušku. Sú to kontrakcie?
Baby,ja neviem čo mi bolo ,ale paťkrát sa mi to zopakovalo každú polhodinku strašné bolesti v podbrušku ako menzes len trikrát vačšie
asi paťminut.Pocit,že potrebujem ísť na veľkú potrebu a hlasité škvŕkanie v bruchu + úplne stvrdnuté brucho.No teraz prešla už hodina a zatiaľ nič.Čo to mohlo byť?Može to byť aj tým,že mám strašný problém ísť na veľkú potrebu?Ďakujem za každú odpovede
@hradnapani No pijem asi tak liter a pol vody denne ,nieje to vela ani málo,nie?Boli to asi poslíčkovia,lebo dnes sa cítim fajn až na to,že ma začalo bolieť hrdlo a kašlem :(
@adka0506 1,5 litra je tak na prezitie 😉 Je dolezite vydatne sa napit (napr. vlaznej vody, aspon 1-2 pohare) hned po prijati vlakniny , inak si vyrobis v bruchu beton. Aj ta bolest hrdla moze mat suvis s "nefungujucimi" crevami, ktore oslabuju imunitu a na cloveka sa raz-dva nieco nalepi.
@hradnapani Snažím sa piť čo najviac,keď mne je niekedy zle aj s vody keď ju nasilu pijem :(
@adka0506 ano, chapem,to sa stava. Ale hlavne aby si sa napila dobre po tych lanovych semienkach alebo susenom ovoci. A do pitneho rezimu sa rataju aj polievky, takze nemusis do seba liat iba vodu. Drzim palce, nech sa ti to co najskor upravi.
@hradnapani Ďakujem 🙂
skús na zápchu každé ráno na lačno - z nejakých troch - štyroch jabĺk rozmixovať, resp. nastrúhať si jablkové pyré, prípadne si pridaj k tomu aj jednu hrušku.
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-vyziva/clanok/1...
ahoj ja mam tiez ale take uplne slabe bolesti v podbrusku a to len niekedy mozu to byt kontrakcie?

@adka0506 ja som mala toto čo píšem od 22 hod intenzívne nakoniec to ráno o 6 prestalo a za ako. O 12. Porodila som o 2000.