icon

Strašné bolesti v podbrušku. Sú to kontrakcie?

adka0506
30. mar 2013

Baby,ja neviem čo mi bolo ,ale paťkrát sa mi to zopakovalo každú polhodinku strašné bolesti v podbrušku ako menzes len trikrát vačšie
asi paťminut.Pocit,že potrebujem ísť na veľkú potrebu a hlasité škvŕkanie v bruchu + úplne stvrdnuté brucho.No teraz prešla už hodina a zatiaľ nič.Čo to mohlo byť?Može to byť aj tým,že mám strašný problém ísť na veľkú potrebu?Ďakujem za každú odpovede

Strana
z2
alenabaa
31. mar 2013

@adka0506 ja som mala toto čo píšem od 22 hod intenzívne nakoniec to ráno o 6 prestalo a za ako. O 12. Porodila som o 2000.

adka0506
autor
31. mar 2013

@hradnapani No pijem asi tak liter a pol vody denne ,nieje to vela ani málo,nie?Boli to asi poslíčkovia,lebo dnes sa cítim fajn až na to,že ma začalo bolieť hrdlo a kašlem :(

hradnapani
31. mar 2013

@adka0506 1,5 litra je tak na prezitie 😉 Je dolezite vydatne sa napit (napr. vlaznej vody, aspon 1-2 pohare) hned po prijati vlakniny , inak si vyrobis v bruchu beton. Aj ta bolest hrdla moze mat suvis s "nefungujucimi" crevami, ktore oslabuju imunitu a na cloveka sa raz-dva nieco nalepi.

adka0506
autor
31. mar 2013

@hradnapani Snažím sa piť čo najviac,keď mne je niekedy zle aj s vody keď ju nasilu pijem :(

dianka3
31. mar 2013

@adka0506 awoj, mozem sa ta opytat kedy sa ti malinka otocila? 😕

hradnapani
31. mar 2013

@adka0506 ano, chapem,to sa stava. Ale hlavne aby si sa napila dobre po tych lanovych semienkach alebo susenom ovoci. A do pitneho rezimu sa rataju aj polievky, takze nemusis do seba liat iba vodu. Drzim palce, nech sa ti to co najskor upravi.

eviki
31. mar 2013

@adka0506 ahoj, mne na tu stolicu pomahala mineralka "Magnezia", v takej modrej flasi. V zaciatkoch tehotenstva, potom to preslo.

adka0506
autor
31. mar 2013

@hradnapani Ďakujem 🙂

adka0506
autor
31. mar 2013

@eviki Aj ja pijem iba tu a striedam ju so sódou zo sodastreamu a predtým som pila aj džúsy,no páli ma od nich záha,tak tie som už prestala a ešte každý deň jeden šumivý celaskón 🙂

adka0506
autor
31. mar 2013

@dianka3 Neviem už teraz presne,ale asi v 32 tt

dianka3
1. apr 2013

@adka0506 jaj prepac ze sa pytam od veci, ale moj maly je kp, stale. ozaj a citila si to ked sa ti otocil? 😕

adka0506
autor
1. apr 2013

@dianka3 No,ja som to vobec necítila,len doktor mi to povedal na sone

dianka3
1. apr 2013

@adka0506 🙂 to je sranda, vies prepac ak sa to pytam ale mne sa podla mna neotocil lebo ked mi stvrdne brusko tak citim ako je ulozeny. A ako citis kopanceky?

adriku
6. apr 2013

skús na zápchu každé ráno na lačno - z nejakých troch - štyroch jabĺk rozmixovať, resp. nastrúhať si jablkové pyré, prípadne si pridaj k tomu aj jednu hrušku.
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-vyziva/clanok/1...

litvikova
15. sep 2014

ahoj ja mam tiez ale take uplne slabe bolesti v podbrusku a to len niekedy mozu to byt kontrakcie?

Strana
z2