Sú hnačky po pôrode normálne?

ludmila26
9. jún 2013

Prosim poradte. Som 7 den po porode a uz 2 den ma prehana. Jem iba dietne jedla,pijem vodu lucku nic z coho by som mohla hnackovat. Stava sa mi to najma pocas dojcenia ked uz ledva stiham odbehnut☹ je to normalne alebo mam vyhladat lekara? Dakujem za pomoc.

xlucia
9. jún 2013

nie je to normalne. asi mas crevnu virozu. dietu dodrzuj dalej, daj si banan a v lekarni si kup smectu a probio fix. a zajtra zavolaj obvodnemu, nech ti spravi do labaku rozbor stolice

andrejka1978
9. jún 2013

ahoj,mna tiez po porode prehnalo ked som dosla z porodnicd domov.ano,tiez hlavne pri kojeni,ono to spolu nejako suvisi,ked sa uvolnuje mlieko tak zvykne to vyvolavat tlak na velku potrebu.mne to po par dnoch ustupilo.moze to byt aj zmenou stravy pred a po porode,a tieztelo po takej velkej zmene ako je porod rozne reaguje.dieta by to mala spravit.mozes si dat aj cierne uhlie a probiotika.otazne je,kolkokrat za den ta prezenie a co to je ta dieta.jedz len suchu ryzu,mrkvu,maces,suchare a banan.ked ti to neustupi,odporucam vyter.

kveta
9. jún 2013

Nie je to normalne. Lekara.A na tvar nemocnicne rusko, nech to nechyti dieta.

margieamatusko
9. jún 2013

Ja som to mala tiez, este v porodnici. Takze u niekoho je to asi uplne normalne.

nae
9. jún 2013

ahoj, ja som to mala tesne po druhom porode ešte v porodnici. Dali mi jeden Endiaron a pomohlo. Držím palce.
p.s. malý nič odo mňa nechytil, osobne si myslím, že to bola reakcia na veľké zmeny v tele, porod veľkého dieťaťa a non-stop dojčenie, sťahovanie maternice atď.

bis
10. jún 2013

ahoj,aj ja som mala hned druhý den po pôrode v nemocnici..čistá voda zo mna šla,po cisárskom som musela behať,lebo by som sa im dototo.aj výter mi zrobili,lebo hned panika,že salmonela,ale nebola.prešlo to po čiernom uhlí.to mi dali v nemocke.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre