icon

Tabletka na vyvolanie pôrodu

17. okt 2025

Dostala som tabletku na vyvolanie pôrodu kvôli tomu že sa vôbec neotvaram. Teraz ma dosť bolia kríže aj podbrušku. Doktor ma ešte nevyšetril. Čo mám robiť? Mám im povedať že mám bolesti ?

anonym_c62ce6
17. okt 2025

@anonym_autor 🤦‍♀️

anonym_984092
17. okt 2025

@anonym_autor nie čosi, normálne si popýtaj ihlice, vlnu a štrikuj čiapky pre novorodencov 🙈

anonym_d197fb
17. okt 2025
@anonym_984092

@anonym_autor nie čosi, normálne si popýtaj ihlice, vlnu a štrikuj čiapky pre novorodencov 🙈

@anonym_c62ce6
@anonym_984092 baby a vy akože neviete dať normálnu odpoveď?
@anonym_autor a ty ked siv nemocnici tak zazvoň a povedz in to, pýtaj sa ich ak ti niečo nie je jasné

anonym_5c6347
Autor odpoveď zmazal
anonym_5c6347
17. okt 2025

@anonym_autor samozrejme ak sa cítite neistá, povedzte im to, váš pocit je ten najlepší nie náš. Ja som tu napísala pred chvíľou taký komentár, že by vás len zbytočne vystrašil prepáčte. Ja na tie tabletky nerada spomínam ale našťastie sme každá iná a verím že to budete mať čím skôr za sebou. Držím vám palce a vždy dajte na svoj vnútorný hlas. VŽDY! A nehladte pri Tom na nikoho ( zdute sestričky napr. a podobne )

lia2929
17. okt 2025

Ved ma mozno len strach … vsetko im povedz ako citis 🙏🏻drzim palce !

anonym_2edc13
17. okt 2025

@anonym_autor ja ked som dostala tabletku na vyvolavanie tak som im tam plakala od bolesti 😀 zacali silne kontrakcie

lia2929
18. okt 2025

Inak mne podavali 4 dni a ani so mnou nehlo. Len mi predlzili pobyt v nemocnici o 4 dni a rano uz ukoncili na 5.den sekciou uz som ich prosila nech to urobia nech ideme domov

sajmonka_1216
18. okt 2025

mne odkedy dali tabletku tak som bola nonstop na pásoch, tam to predsa musia vidieť.. a musia sa aj pýtať

sara07
18. okt 2025
@anonym_5c6347

@anonym_autor samozrejme ak sa cítite neistá, povedzte im to, váš pocit je ten najlepší nie náš. Ja som tu napísala pred chvíľou taký komentár, že by vás len zbytočne vystrašil prepáčte. Ja na tie tabletky nerada spomínam ale našťastie sme každá iná a verím že to budete mať čím skôr za sebou. Držím vám palce a vždy dajte na svoj vnútorný hlas. VŽDY! A nehladte pri Tom na nikoho ( zdute sestričky napr. a podobne )

@anonym_5c6347 skôr by som drbala personal tej pôrodnice, že jej nepovedali k tomu nič, nepovedali keby čokovek povedat atd ..
ano je vystrašena , je fakt smutne že sa vôbec ako musi pytat na tom "priblblom konikovi "
išli systém aka otazka taka odpoved, naša školstvo logicke myslenie, priebojnost atd neriešie tu máš vysledok

anonym_5c6347
18. okt 2025
@sara07

@anonym_5c6347 skôr by som drbala personal tej pôrodnice, že jej nepovedali k tomu nič, nepovedali keby čokovek povedat atd ..
ano je vystrašena , je fakt smutne že sa vôbec ako musi pytat na tom "priblblom konikovi "
išli systém aka otazka taka odpoved, naša školstvo logicke myslenie, priebojnost atd neriešie tu máš vysledok

@sara07 no ja som taká istá ja som šla za sestrička mi až keď som vrieskala od bolesti. Lebo vždy keď som za nimi šla tak ma odbili alebo sa tvárili že som sa prišla opýtať koľko je 2+2. Sama som sestra a aj keď som nemala náladu v robote NIKDY som nedala pacientovi pocítiť že je debil. Aj keď sa ma opýtal úplne bizarnú otázku. Takže ak je niekto zakriknuty takýmto spôsobom že nemá dobre skúsenosti ja sa nečudujem.

sara07
18. okt 2025
@anonym_5c6347

@sara07 no ja som taká istá ja som šla za sestrička mi až keď som vrieskala od bolesti. Lebo vždy keď som za nimi šla tak ma odbili alebo sa tvárili že som sa prišla opýtať koľko je 2+2. Sama som sestra a aj keď som nemala náladu v robote NIKDY som nedala pacientovi pocítiť že je debil. Aj keď sa ma opýtal úplne bizarnú otázku. Takže ak je niekto zakriknuty takýmto spôsobom že nemá dobre skúsenosti ja sa nečudujem.

@anonym_5c6347 ved práve to
a potom sa všetci čuduju že si hladaju informacie po nete, po šarlatanoch, po konikovi
ja som papula síce mi odpovedia ale vedia to dat doslova že vyžrat rôznym spôsobom ako že ti napr cely den nema nikto čas vybrat kanilu a mudr to pripomina asi 4x a večer to vzda a vyberie ju on , pri prepuštani ti povedia do obeda a papiere nemáš ešte ani na večeru a podobne doslova lakocinky alebo ti zoberu tak ster že vidíš hviezdičky lebo si si dovolila
takže už viem stažovat ano ale s papierami v ruke pri odchode 😂😂
pritom niektoré veci su doslova že neprofesionalne, dieta má zapalene oči, ja tam šaškujem so sterilnou gazou aspon prevarenou vodou, labak to až ked spravim scenu a jaj no ano to sa nečistia oči ,jasne čo by sme potom nerobili preplach atd
nehovoriac že sestrička utrela prstom žlty vytok a potom išla k inym detom , jasne že sme mali o tyžden stretko na očnom a zbytočne - no ale to som ja mala precitlivene hormony lietali atd ... nie toto o hormonoch nebolo žial , že sa sekli ani bu ani mu stafilokok ako vyšity však čo by nie

anonym_b84170
Autor odpoveď zmazal
anonym_5c6347
18. okt 2025
@anonym_2edc13

@anonym_autor ja ked som dostala tabletku na vyvolavanie tak som im tam plakala od bolesti 😀 zacali silne kontrakcie

@anonym_2edc13 jeeeeej ja že som jediná robila cirkus po tabletkach

anonym_2edc13
18. okt 2025
@anonym_5c6347

@anonym_2edc13 jeeeeej ja že som jediná robila cirkus po tabletkach

@anonym_5c6347 no ja som spravila neskutocny a potom sa pridal oxytocin a to bolo este horsie z krikom na sestricky nech mi to uz nedavaju

zuzi0911
20. okt 2025

Chod normalne povedať a nedaj sa odbit. Po týchto tabletkách vedia tvrdiť,že ešte narodil,to len tabletka robí tie bolesti ...tlaky,silnejsie bolesti,krvacanie atď. Vzdy rieš s personálom aj keby za nimi chodila kazdych 10 minút....držím palce