Tlaky v podbrušku na začiatku 40. týždňa

neznama09
24. apr 2016

Ahojte som 39+2 a akonahle sa postavim a trosku prejdem mam tvrdnutie bruska a tlaky do neho uz sa to blizi? Som prvorodicka a naozaj sa nevyznam dakujem

candii
24. apr 2016

Samozrejme ze sa to blizi

katkakovac
24. apr 2016

@neznama09 moze aj nemusi. Mne kamoska tvrdila, ze naozajstny porod spoznam. 3 tyzdne som mala nepravidelnych poslickov, na monitore obcas aj ozajstne kontrakcie. Ked to naozaj zacalo, tak som presne vedela, ze je to ono, bolo to ine, intenzivnejsie.
Je pravdepodobne, ze sa tvoje telo pripravuje. Oddychuj, pripadne si daj teplu vanu alebo sprchu. Ak je to porod, tak sa objavia skutocne kontrakcie, ktore sa budu pravodelne opakovat. Drzim palce;)

misel0806
24. apr 2016

Uz sa to blizi a cochvila porodis... Priznaky vzdy je to odtok plodovej vody, silnejsie krvacanie s rodidiel aj ja som mala,,, a neutichajuce bolesti trvajuce najmenej dve hodiny ktore sa postupne z intenzivnujuu. Tak este oddychuj a neboj sa drzim palec😁

ena1903
25. apr 2016

@misel0806 Prepac, ale rozhodne nie vzdy je to odtok plodovej vody (casto prepichnu az v porodnici), ani silnejsie krvacanie z rodidiel (u mna teda rozhodne nie). Stupnujuce sa kontrakcie samozrejme, ale tie priznaky su podla mna dost individualne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre