Trvdé a nafuknuté brucho po sekcii

florentina1
3. jún 2013

Mamičky poradte mi.... odkedy som porodila, to je už 7 mesiacov, mám problémy s trávením. Brucho mám ako keby som bola v 6 mesiaci. Veľké, nafuknuté a veľmi trvdé... ☹ s cisarákom som rodila... čo sa deje? ale fakt brutálne trvdé mám brucho..

veronika1306
3. jún 2013

Skus zajst k lekarovi ja som tiez po sc ale taketo nic ma veru netrapilo a 7mesiacov sa mi zda vela skus lekarku a aspon si budes na istom z coho to mas.....mozes mat aj vnutorny zapal....drzim palce nech to rychlo prejde

madono
3. jún 2013

Ahoj, tak ako píše @veronika1306, treba ísť k dr. Ja som po sekcii deväť mesiacov a dlhom som mala brucho ako keby nebolo ani moje také necitlivé, ale od začiatku bolo také mäkké až mlandravé.

muca1212
4. jún 2013

No ja som bola tiež veľmi nafúknúta pomohla mi detoxikačná kúra , ale nemala som tvrdé brucho.. máš tvrdý žalúdok,alebo črevá? alebo komplet cele? lebo to by som už išla k dr. nech ta kuknú.
Skús 2 týždne nejesť bielu múku, mliečne výrobky a sladké. ostava len zdravá strava tým pádom 🙂 a piť štavy. Najlepšia je mrkvová šťava so špenátovými listami - odšťaviť. to ťa prečistí a keby to nepovolilo nebude problém v črevách a trávení. a to by som už šla k dr.držím palčeky. a bolí ťa brucho? niekde?

florentina1
autor
22. jún 2013

@muca1212 ďakujem, nie nebolí.... som veľmi nafuknutá... fakt vyzerám ako tehu... kojím, tak zatial detoxikačnú kúru nemôžem..... ráno nič a na večer je to poriadna gula ☹

aristka
22. jún 2013

skús vynechať mliečne výrobky,pozor na sladké a nasaď si probiotiká,ak by so mala zrasty bol by problém s vetrami ,stolicou a mala by si bolesti aj na pohmat...skús čo som ti napísala ,ak to neprejde choď k dr.

patulka83
22. jún 2013

@florentina1 ahoj, tak ja som po sekcii 5 mesiacov, spociatku som mala tiez velke, tvrde, nafuknute brucho...zacala som cvicit jillian michaels,okrem toho brusaky a este presadacie cviky...cele telo sa mi spevnilo - okrem brucha, mam ho stale velke s tym rozdielom, ze je makke.... a dnes som sa dozvedela zaujimavu info, ze existuje diagnoza DIASTAZA priamych brusnych svalov,pri ktorej sa nemozu cvicit klasicke brusaky, ale nejake ine cviky....tak sa skus na to pozriet, mozno to mas aj ty.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre