Tušili ste, že sa blíži pôrod?
Ahojte mamičky... Zaujíma ma či ste cítili tušili nejakým spôsobom, že sa blíži pôrod? Ďakujem za odpoveď
ja z trosku ineho sudku. cely cas som mala v hlave datum, v ktory urcite v ziadnom pripade nesmiem porodit. dva dni pred uz mi bolo velmi nedobre, nemohla som spat, jest, chodit, uplne uz som mala pocit, ze uz nevydrzim ani hodinu. no a zasadne mi stupol tlak a sla som rychlo pod noz presne v datum, ktory som nechcela lol
@mamulik10 pri prvom som netušila lebo som už 6 dni prenašala keď sa vypýtal a pri druhom som mala celé tehotenstvo nevolnosti a týždeň pred pôrodom to skončilo a a ten posledný týždeň som si to užila, ale zas som stále bola smädná neskutočne, takže aj 5l vody som bola schopná vypiť a prišlo dieťatko na svet o dva dni skôr
Ja som to absolútne nečakala zrovna v ten deň 😀🙈 predtým som mala tušenie párkrát ale vtedy to nevyšlo .. práve na ten deň , kedy sa mala narodila som mala toľko plánov 😀 byt ako po bombe, keďže som vysťahovala jesenné svetre a všetko prala 😀 dovtedy som vždy išla spat s tým že byt je upratany, manžel má navarené ale vtedy hovorím kašlem na to 😀 a zrovna vtedy sa naša Emka rozhodla že je ten čas 😀😀🤭
Tušila som lebo som mala už dva dni pred porodom slabé nepravidelne kontrakcie počas celého dňa takze som vedela že už to príde 😌
Nie, pozerali sme film a zrazu kontrakcia a ďalšia ďalšia
nie, pochopila som až po pár kontrakciách keď sa bolesť stupňovala 😀
Pri prvom ano lebo ma zobrali na vyvolavacku😂
Pri druhom porode vobec ani by mi to nenapadlo ale teda porodila som fakt mega rychlo len som vystupila z auta a o par minut som mala po
pri prvej len kontrakcie a stale sa opakovali a nic a trvalo to straaaaaaaasne dlho, pri druhej este doobeda na kontrole mi dr vravi, ze to ani zdaleka na porod nevyzera (bola som po termine 6 dni) a mu vravim, ze nech nesranduje, lebo uz to chcem mat za sebou. a pri tretom mi bolo cely den tak divne, vecer to zaklincovali policajti, ked dosli oznamit muzovi, ze bol kontaktna osoba (nov. 2020) a ze sa musi ist testovat a ostat v karantene a zrovna v noci mi drbla voda 😀 takze nielen ze nebol pri porode, ale nemohol ani po nas prist. dosiel kamos, ktory tam bol po manzelku par dni predo mnou 😀 ale porodila som az teda dalsi den, lebo prckovi sa ale ze vobec nechcelo🙄
Nie cely deň bol bežný ako každý a večer týždeň pred termínom mi praskla voda
Ani pri jednom. Proste som sa pri oboch zobudila o pol noci na pravidelné kontrakcie
@mamulik10 ja som tušila.. bolo to deň pred planovanym vyvolavanim… uz som sa citila vselijako aj ked ziadne nepravidelne kontrakcie ani nic konkretne som nemala… ale bola nedela, nesla som ani s muzom a dcerou na omsu lebo som sa bala ze sa to rozbehne tam… a o par hodin mi odtiekla voda 🤷🏼♀️

@mamulik10 mňa začali dva dni pred pôrodom strašne bolieť nohy ako by som bola po celodennej túre. Ale nejak som to neriešila, inak som sa cítila dobre tak som ďalej normálne fungovala...upratovala, varila, zašla do obchodu, ešte som mužovi nachystala obed do dózy nech si vezme do práce ale už k tomu ani nedošlo lebo v noci ma už viezol do nemocnice 😁