Týždeň po pôrode mám stále problémy s ranou.
3.3.2020 som porodila,pôrod som mala ťažký Maly šiel vakuuom a veľke miery mal nástrih hrádze... čo sa týka mňa.. ani som už nevládala stále tlačiť.
Neskutočne ma bolia stehy,stipu pri chôdzi ..keď mám medzi nohami vložky,trie sa to všetko o seba..v noci spím bez nohavičiek.. sprchujem sa v noci,cez deň,stále..čistá voda .. dezinfekčné mydlo betadine, opláchy rosalgin (vôbec to v sebe neudržim to čo tam dám to mi hneď vytečie ) mám ešte aj framykoin zasyp ..(ATB) pretože som bola na pohotovosti zdalo sa mi a stále zdá že tam mám hnis taký povlak žltý lenže keď som si to skúšala vymyt vodou,alebo betadine či vat.spilkou vôbec to nejde dole.. čiže lekárka NATO aj tlačila a žiadny hnis odtiaľ nešiel..a ani že to nemám začervenale..stále ma to bolí..poradte treba sa ku starať o malého a ťažko sa mi keďže manžel ide do práce po krstinach čo sú v nedeľu..musím sa dať dokopy...😭😭😭😭
Myslíte že môžem používať tu masť na ranu ? (Ialungen)
@vojtasova Ta masticka nemá nič spoločné s dojčením. Kojím 7 mesiacov a sme v poriadku. Tu masť si budete natierať na ranu, nemá to ako ísť do mlieka.
@vojtasova odporucam Cicatridina sprej. Mne velmi pomohol aj ulavil. Hojila som sa tak 5-6 tyzdnov a nedokazem si predstavit ist niekam na akciu taka ubolena a silno krvacajuca. Stacilo mi ked sme sli k pediatricke po tyzdni na tu chvilu. Hrozne som sa citila neprijemne. A s tak malym babom, teraz ked sa rusia vsetky akcie, seslosti, aj prevencie ci poradne, urcite by som to zrusila. My sme mali mat oslavu minulu sobotu no zrusila som to par dni predtym. Zdravie a zivot su nadovsetko.
@lenka19959719 ahoj ako dlho si používala tu masť prosím? V letáku píšu že na krátkodobé použitie

Myslíte že môžem používať tu masť keď dojcim?