Už je to pomaly tu a ja mám neovládateľný strach
Myslela som ze to prejde ale podcenila som to. Termin porodu sa blizi a ja sa bojim ale strasne. Neviem byt v klude ci spat alebo sa tesit bojim sa ale uplne az panicky. Ked to na mna pride ta bolest. Raz som to zazila a boli to velmi tazke. Mala by som ist sekciou ale nieje to iste. Ale ani jedno ani druhe nieje jednoduche. Ako sa zbavit toho strachu. Ako sa premoct 😢 mam take fazy ze sa klepem az mi je do zvracania. 😖 nemam sa ani komu zdoverit. Muzovi tym uz leziem na nervy.
@senta_sofia ze sa na to neciti. Ked bude vidiet ako sa trapim nedokaze to. Mamicku mam choru uz nieje na taketo. Zial nenam nikoho.
@zkb jasne,nutit ho asi nema vyznam,akurat ma tu vyhodu,ze on ma moznost vybrat si,ci pojde alebo nepojde a ty ist musis 🙂 Takze musis byt ta silna ty 😉
Dievcata dakujem za odpovede. Uz to musim len nejak zvladnut. Len ten strach je strasny...pride a prepadne ma a nie a nie oddist a byt v pohode. Musim to vydrzat a zvladnut to. Uz bude dobre ked bude po vsetkom a budem mat pri sebe moj maly batoztek. Nikdy by som si nebola pomyslela ze psych.je takato silna a nedokazem byt ja silnejsia a nejak sa povzniest. 😢 je to velmi velmi tazke.
Tak ja uz neviem ci som az taka neznesitelna,no moj myz tvrdo na mba nech sa schopim ze ublizujem dietatku. Jednoducho to na mba prislo. Zle na hrudi taka tazoba a plac. Co mam robit mam strach. A v nom ziadnu oporu citim ze som mu uz na pritaz. Vraj to je ukon nas zien to zvladnut. Strasne je necitlivy. Nechapavy. Dnes cele poobedie prelezi ze citi ako mu ide sopel a taraz vecer aku on ma chudak bolest v bruchu a alo ho prehnalo. Ano ked cele sviatky nikam nejdeme a len sa prejedaa potom sa cuduje. Zaujaty sam sebou. A co ja? Mne sa to uz blizi a nemozem mu nic povedat lebo ma toho dost. Dusit to v sebe a byt silna...kiezby to slo. Kedysi bol iny...
Snad sa ozaj nejak ukludim. Som unavena a vycerpana. Chcem to stopnut tento moj strach. Preco to do frasa nedokazem???
Ahoj ako si nakoniec dopadla ?
@zkb
@vladenajulo bola som sekciou, a kebyže som mladšia určite chcem ďalšie babo a nebojím sa. Niet sa čoho bat. Všetko bolo perfektne a zotavila som sa rýchlo. Žiaľ prvá skúsenosť bola veľmi zlá.

@zkb ani na vzdycharen by nesiel? A uz potom na salu nie? A mama alebo niekto iny,kto by ti mohol byt oporou? Rozmyslala si nad tym, myslis,ze by ti pomohlo,keby tam bol alebo by ta skor znervoznoval?