icon

Už som 16 hodín v nemocnici a stále nerodím

kikaham
15. júl 2021

Ahojte o 3 mi parskla voda a doteraz tečie zo mňa von.. Kontrakcie občas si nejaké ale nie moc silné a tiež sa neotvaram... Dokedy to takto bude začínam mať toho dosť už to je 16hodin mam pocit ze ten pôrod ani nepríde :( ako ste to mali vy ja už 5 dní prenášam takže už by to mohlo byt

mabenn
15. júl 2021

@kikaham mne po odteceni plodovej vody zacali vyvolávať porod 24hod od nahlaseneho zaciatku, tiez mi kontrakcie nenamerali, ale slabe nejake boli...dali oxytocin, za 4hod som porodila....vela stastia

mikadooo
15. júl 2021

@kikaham drž sa.... Ja som bola opačný prípad, dali ma ležať na rizikové a do hodiny som už ani vyliezť z izby nevedela, také bolesti a tlaky a hlavičku som mala pocit že už mám medzi nohami, doviezli vozík a fičali so mnou na pôrodnicu. A to keď ma prijímala dr. hodinu predtým, tak mi vraví že to vidí tak najskôr na obed druhého dňa a malý bol o druhej v noci na svete 🤷 (len mi praskla voda, nemala som žiadne tlaky ani bolesti, ale som šla do pôrodnice, lebo som nevedela či sa mi tam nemôže dostať infekcia alebo čo, keď už tá voda praskla, ešte som si to veselo sama odšoférovala 😄). Ale toto čakanie nezávidím, držím palce nech sa to už rýchlo pohne vpred 🙂

deti95060810
15. júl 2021

ja som vraj prenášala týždeň... ale to sa zistilo až po narodení dieťaťa že som prenášala....
suseda prenášala 3 týždne...

maminkadeticiek
15. júl 2021

Voda mi zacala odtekat jeden den rano od cca 9,00,cca okolo 14,00 bola odtecena a porodila som po vyvovalacke na druhy den o 17,00.Niekedy tontak proste je,voda praskne a porod nikde ale potom treba vyvolavat lebo bez vody sa neda dlho vydrzat.U nas to funguje tak,ze uz akokolvek,ale do 24 hodin uz to babo vyberu porodom alebo sekciou.Nechcu nechavat dlhsie.

deti95060810
15. júl 2021

@mikadooo manžel bol so mnou v nemocnici a pred polnocou ho lekár poslal preč, že pôrod bude až niekedy ráno o 5 hod...
manžel vyšiel z nemocnice a už aj mal smsku že som porodila.... 8 min po polnoci...😉

maminkadeticiek
15. júl 2021

@deti95060810 Ine turbo 😁😁

mikadooo
15. júl 2021

@maminkadeticiek 🤷 pôrod si skrátka nevyberieš 🤷 😄. Ale moje deti všetky sa dosť ponáhľali, ani jedno nevydržalo v bruchu do termínu...

maminkadeticiek
15. júl 2021

@mikadooo Viem,ale taky porod aky si mala ty co popisujes,to je naozaj pozehnanie.Ja oba prenasane,vyvolavane,prvy 27 hodin,druhy po vyvolavacie uz len 8 hodin,tuzila som zazit taky pekny prirodzeny rychly porod.

floren
15. júl 2021

mnpa nechali trápiť 5 dní, na piaty deň som na reverz odišla do druhej porodnici, ďalší deň som porodila

mikadooo
15. júl 2021

@maminkadeticiek hehe, no to bol jeden z troch, hej tento bol za odmenu 😄

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
tani777
15. júl 2021

Je to na nervy,hlavne,ked uz sa nieco zacalo diat,a dalej nic..a ked kazdu chvilu niekto otravuje s tym,ci uz..chapem ❤️ A viem,ze v takomto pripade,a v porodnici,je tazke sa trochu ukludnit,ale skus to..ak mas moznost,chod do sprchy,pusti si horucu vodu ako zvladnes,trosku sa ukludni,pokecaj s babatkom,poved mu,ze vsetko je pripravene a ze uz sa ho nevies dockat 🙂 zrejme Ta nieco brzdi,moze to byt aj psychika..ja som sa velmi bala,ze mi budu musiet vyvolavat porod,bola som nastavena na prirodzeny,a ze ja ziadne vyvolavacky a podobne nechcem..bola som 10 dni po (vraj) termine,uz som mala ist na prijem,vtedy som sa s tym zmierila,"upratala" si to v hlave,ze mozem mat aj vyvolany porod krasny..a do rana sa to spustilo same,nedostala som ziadne lieky,vsetko bolo tak,ako som chcela. Skus porozmyslat,ci Teba nebrzdi nieco podobne. Drzim palce,aby sa to spustilo a vsetko bolo v poriadku ❤️ Aj vyvolany porod moze byt super,aj sekcia moze byt super 🙂

denden77
15. júl 2021

mne praskla 15,30 a hned som sla.. povedali mi, ze to tak skoro nebude a pravdepodobne budu musiet na druhy den na obed vyvolavat.. nebolo treba, o 5 rano bola vonku 🤷‍♀️😊

luccija
15. júl 2021

@kikaham nikto nevie ako sa to spusti, ale podľa mňa, keď to nezačne v noci ráno Ta napichaju a na obed píšeš, že to máš za sebou🙂som zvedavá napíš.Ja viem, že su väčšinou všetci za prirodzené, ale trápiť sa x hodín s kontrakciami infúzky nejesť stres som radšej nech to popozenu a máš to za sebou

kacena4
15. júl 2021

neboj este cakas chvilu... ja som extrem 3 dni otvorena na porodnom a cakala a cakala... ale... dockala som sa 😉 aj ty sa dockas

mondolina
15. júl 2021

mne začali vyvolávať 48 hodín po odtečení pv.

katuskatt
15. júl 2021

O pol 3 rano mi zacala tiect voda a o 11 bol na svete

leuchtturm
15. júl 2021

sa opytaj radsej personalu v porodnici. Vsetky chcu mat prirodzene porody, tak ho mozno budes mat aj ty.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kuko55
16. júl 2021

No ako?uz to máš za sebou?

riamia91
Autor odpoveď zmazal
kikaham
autor
19. júl 2021

@kuko55 áno áno mam cisaryk rez nakoniec malú museli oživovať na poslednú chvíľu 😔

kikaham
autor
19. júl 2021

@zazvorka87 ahoj cisarsky rez to bol nakoniec už neboli počuť ani odozvy tak na poslednú chvíľu sa rozhodli pre cisársky.. Našťastie malička je ôk 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená