icon

V ktorom mesiaci je podľa vás ideálne porodiť?

12. máj 2022

Ja mam dieťa v septembri, vyhovovalo m ito celkom ze tie prve mesiace bola zima a keď už začala batolit mohli sme byť viac von. Ale na druhej strane chodiť začala na jeseň a už si toľko v zime vonku nepobehala. Keby ste si to mohli naplánovať, na aký mesiac by ste to chceli?

Strana
z2
guiseppinka
13. máj 2022

Mam deti maj, koniec jula a november. Za mna ideal maj. Jul bol desny, lebo to som umierala od 25st vyssie a najhorsie za mna november. A z hladiska oslav vzdy sa lepsie oslavuje v lete - grilovacky, ako v novembri....

travelllerka
13. máj 2022

Jednu som rodila v júli, druhu v novembri, teraz idem rodiť v júni, keby si mám vybrať, rodím v máji 🙂

iwet25
13. máj 2022

Mne napríklad veľmi vyhovuje to, že keď sa oteplilo na jar, septembrové dieťa akurát začne vnímať. Sedí v športaku, moje momentálne stvornozkuje, vyberieme von deku a môže byť v tom príjemnom počasí na deke alebo na tráve. No každému asi niečo iné vyhovuje 😀. Ešte mesiac som bola doma na rodičaku a mala mi chodila od septembra do slolky, tak mi to dobre padlo.

lenicka777
13. máj 2022

Ja mam syna v septembri a za mňa super 👌

mimi3008
13. máj 2022

@janka_266 to urcite ano🤭🤭🤭

selu11
13. máj 2022

Ja mám deti v novembri a v decembri. Pre mňa ideál, kilá po pôrode pod bundou. Vonku skoro tma s zima, tým pádom aj menej ľudí a vtedy moje baby spávali vonku aj päť hodín 😉 Milovala som tie prechádky.

diamond007
Autor odpoveď zmazal
kratucka
13. máj 2022

a nie je to nejak jedno, na kazdom mesiaci alebo teda obdobi je nieco dobreho ale aj zleho. ako hlavne je aby bolo dietatko v poriadku a mamina tiez. ostatok je uz tak povediac detail

nevenka
14. máj 2022

@iwet25 ja som mala s dcerou termin 28.8., ale podla mojich vypoctov sa mala narodit az v septembri presne okolo manzelovych narodenin, ale snazili sa ju uz vyhnat, aby nebola velmi velka. Tak nakoniec to bolo toho 1.9., do porodnice som sla v lete a potom sa rak schladilo, ze hned na 18 stupnov z 30 stupnovych horucav. Ale veru, mne tiez nevadilo, slapky, saty, to bolo dobre, horsie bolo v novemri, decembri, obliekat sa ako cibula, spotena jak kon, potom do tej zimy, obuvat cizmy 🙄. Tak to je velmi individualne, zavisi od toho, ako sa na to pozerame...🙂

skarleta_kaizerova
17. máj 2022

Rodila som koncom augusta 24. A úplne super. Keď bol malinký bola zima a boli sme doma keď sa začal pohybovať a doma už mu bolo dlho začínala jar čiže stále vonku. Pre mňa ideál. A ešte nemám rada s novorodencom horúčavy, takto už leto končilo a bolo to akurát. 🙂

Strana
z2