Veľké bolesti po tretej sekcii
Hladam niekoho ktoma podobnu skusenost. Mam za sebou 3 sekciu v celkovej anasteze. Prebehla bez vaznejsich komplikacii. Zle sa im to vsetko silo kvoli vzrastom. Po 4dnoch ma prepustili domov. Hojilo sa to strasne v tychto horucavach. Na 10ty den my vybrali stychy tak to bolo o nieco lepsie. Na druhy den rano som si vsimla ze sa my na lavej strane jazva roztvorila asi na 3 cm. Doktor to pozrel vraj je to ok treba to len cistit. Neboli to a pekne sa to ztasta. No co ma trapi je hrozna bolest na pravej strane ale je to vo vnutri zhruba kde je vajecnik. Doktor my povedal ze si mam dat nieco od bolesti alebo vydrzat. Ze po 3 sekcii to tak byva ale mne sa to nezda. Neurobil my ani sono ci je vsetko ok. A fakt to boli hlavne ked si liham alebo vztavam...dlhsie chodim. Som 3 tyzden po sekcii. Je to teda ok a mam este pockat ci to prejde alebo to riesit
@zuzanajamriskova Mne bolo povedane (doktorom aj lekarnickou), ze ano (ja som tiez dojcila), ale tak radsej si to over
@zuzanajamriskova Ale teda urcite nech ta najskor vysetria doktori, predsa nebudes brat hocijake lieky, ked nevies co ti je 😉

@veronika2016
@yvkay a ten wobenzym mozem ked dojcim?