icon

Vrátila sa vám panva do pôvodného stavu po pôrode?

simonkabianka
27. jún 2016

Ahojte žienky, veľmi by ma zaujímalo či sa Vám po pôrode vrátila panva do veľkosti v akej bola ešte pred tehu? A koľko to zvykne tak trvať? 🙂 nech viem či si mám vyhodiť zo skrine nohavice čo mi boli pred tehu ešte voľnejšie a teraz ich už LTT zapnem 😀

yasminka137
27. jún 2016

@simonkabianka ahoj,ja mam tri detičky a vždy som sa ,síce po dlhšom čase...,vošla do mojej obľúbenej sukne XS,a to som vždy pribrala cez dvadsať kíl,panvové kosti sa stále vrátili na pôvodnú polohu.🙂

kubkovamama
Autor odpoveď zmazal
siska53
27. jún 2016

@simonkabianka ja som najneskor do roka nosila cely moj predoaly satnik.

stepanka274
27. jún 2016

Aj mne sa po troch porodoch vzdy tak do 1/2 roka vratila moja konf velkost ale po stvrtom to trvalo dlhsie asi preto ze sa blizila 40 tka

lennicka
27. jún 2016

po prvom asi po pol roku a teraz po druhom tam este nie som, svoje xxs veci este stale nezapnem ;)

rheuska
27. jún 2016

Ja som 3 tyzdne po a všetko mi je veľké. Po pôrode mi ostalo kilo a o tyzden kojenie zišli štyri dole. Takže záleží na mnohých okolnostiach.

simonkabianka
autor
27. jún 2016

No to som rada dievčatá 😊 ja dúfam že budem kojiť a s prežieraním som nikdy problém nemala dokonca ani teraz v tehu 😁 ďakujem za rady som rada že si svoje xxs veci môžem nechať 😃

14nunu10
28. jún 2016

Hovorí sa že 5 rokov presne trvá kým sa všetko dá do správnych veľkosti,vždy sa hovorilo ze najlepšie je rodiť s odstupom do 5 rokov ..ale to boli asi "babske reči" ..ktovie 😁😁

simonkabianka
autor
28. jún 2016

To fakt? 😁 som ani nevedela 😊 ja by som chcela dve detičky ale skôr s takým menším odstupom dva-tri roky som si vravela max. 😂 ale však čas ukáže uvidíme 😁

davida
2. júl 2016

Ja som pribrala 5kilov,z porodnice som prisla lahsia o 9 a svoje uzke rifle som uz nikdy nezapla a to ma syn uz skoro 9rokov,proste sa mi roztiahli panvove kosti a pevne drzia v novej polohe 🙂))

eeffka
2. júl 2016

Ja mam tiez sirsiu panvu po 2detoch.vaha povodna ale tak mam uz skoro 40.

julia204
2. júl 2016

Ja som pribrala pri malom 16kg zo 45 kg na 61kg ...z porodnice som isla lahsia o 8kg a dalsich 8kg do pol roka..kojila som rok. Kosti sa mi roztiahli ale z xxs som na xs/s lebo mam boky sirsie a nepomaha nic ziadne cviky...

momoqui
2. júl 2016

Ja som pribrala vyse 22 kg a po 2 mesiacoch som nosila uz rifle a vsetko ostatne...ako citam zalezi od stavby tela a mnoho dalsich faktorov ale nemusis urcite vyhadzovat oblecenie ktore ti bolo pred otehotnenim dobre 🙂

j.a.n.e.7
2. júl 2016

Joj baby aké ste chutné s tým xxs a xs 🙂 Mne po každom dieťati zostali tak 4 kg navyše a to som pribrala raz 22, potom dvakrát tak 13kg, ale späť som to nedala. Mne sa však skôr roztiahol hrudník, nie panva 🙂

julia204
2. júl 2016

@j.a.n.e.7 tak to zavidim ja z mojich AA po porode som skocila na C to bolo radosti 😂 a po dokojeni mi zostalo 0 😢 hanbim sa hlavne teraz cez leto 31rokov a plocha ako doska

simonkabianka
autor
5. júl 2016

Už som nečakane po pôrode a uvidíme čo si moje telo so mnou urobí 😁