Vrátila sa vám panva do pôvodného stavu po pôrode?
Ahojte žienky, veľmi by ma zaujímalo či sa Vám po pôrode vrátila panva do veľkosti v akej bola ešte pred tehu? A koľko to zvykne tak trvať? 🙂 nech viem či si mám vyhodiť zo skrine nohavice čo mi boli pred tehu ešte voľnejšie a teraz ich už LTT zapnem 😀
@simonkabianka ja som najneskor do roka nosila cely moj predoaly satnik.
Aj mne sa po troch porodoch vzdy tak do 1/2 roka vratila moja konf velkost ale po stvrtom to trvalo dlhsie asi preto ze sa blizila 40 tka
po prvom asi po pol roku a teraz po druhom tam este nie som, svoje xxs veci este stale nezapnem ;)
Ja som 3 tyzdne po a všetko mi je veľké. Po pôrode mi ostalo kilo a o tyzden kojenie zišli štyri dole. Takže záleží na mnohých okolnostiach.
No to som rada dievčatá 😊 ja dúfam že budem kojiť a s prežieraním som nikdy problém nemala dokonca ani teraz v tehu 😁 ďakujem za rady som rada že si svoje xxs veci môžem nechať 😃
Hovorí sa že 5 rokov presne trvá kým sa všetko dá do správnych veľkosti,vždy sa hovorilo ze najlepšie je rodiť s odstupom do 5 rokov ..ale to boli asi "babske reči" ..ktovie 😁😁
To fakt? 😁 som ani nevedela 😊 ja by som chcela dve detičky ale skôr s takým menším odstupom dva-tri roky som si vravela max. 😂 ale však čas ukáže uvidíme 😁
Ja som pribrala 5kilov,z porodnice som prisla lahsia o 9 a svoje uzke rifle som uz nikdy nezapla a to ma syn uz skoro 9rokov,proste sa mi roztiahli panvove kosti a pevne drzia v novej polohe 🙂))
Ja mam tiez sirsiu panvu po 2detoch.vaha povodna ale tak mam uz skoro 40.
Ja som pribrala pri malom 16kg zo 45 kg na 61kg ...z porodnice som isla lahsia o 8kg a dalsich 8kg do pol roka..kojila som rok. Kosti sa mi roztiahli ale z xxs som na xs/s lebo mam boky sirsie a nepomaha nic ziadne cviky...
Ja som pribrala vyse 22 kg a po 2 mesiacoch som nosila uz rifle a vsetko ostatne...ako citam zalezi od stavby tela a mnoho dalsich faktorov ale nemusis urcite vyhadzovat oblecenie ktore ti bolo pred otehotnenim dobre 🙂
Joj baby aké ste chutné s tým xxs a xs 🙂 Mne po každom dieťati zostali tak 4 kg navyše a to som pribrala raz 22, potom dvakrát tak 13kg, ale späť som to nedala. Mne sa však skôr roztiahol hrudník, nie panva 🙂
Už som nečakane po pôrode a uvidíme čo si moje telo so mnou urobí 😁

@simonkabianka ahoj,ja mam tri detičky a vždy som sa ,síce po dlhšom čase...,vošla do mojej obľúbenej sukne XS,a to som vždy pribrala cez dvadsať kíl,panvové kosti sa stále vrátili na pôvodnú polohu.🙂