Za ako dlho po odchode hlienovej zátky prichádza pôrod?
Ahojte, dnes som celú noc mala bolesti krížov, že som nevedela ani spať. Ráno to už prešlo len som mala aj hnačku a okolo 11:00 som našla na toaletnom, že mi odišla hlienova zátka. Viem, ze je to individuálne, ale zo zvedavosti - za koľko po odchode zátky ste porodili? 😊 zajtra začínam 39tt a bude to moje prvé bábätko
V sobotu rano hlienova zatka, pondelok cca. 15:00 som porodila, porod samotny zacal v noci z nedele na pondelok.
Rataj 1-4 dni cca.
Pri prvom som rodila do troch dní pri druhom tiež ale to som už mala vyvolavany kvôli tomu že mi dva dni odtekala už aj plodová voda a pôrod nikde
No dámy, už včera 16:30 mi odtiekla plodová voda, takže to veľa netrvalo 😄
Ahoj, mne odtiekla v piatok 23:55. (Termin som mala na sobotu 😃). Potom tieklo postupne aj viackrat po trosicke a teraz spatne si myslim, ze aj trosku plodovej vody v tom bolo. Od soboty som mala uz obcas bolesti v podbrusku na niekolko sekund a obcas nieco trosku zo mna vyslo. Porodila som v pondelok v noci o 1:52. Celu sobotu noc a nedelu som mala poslickov obcas 20 minut intervaly, obcas menej, obcas aj hodinu. Potom mi uz vo velkom mnozstve odtiekla plodova voda v nedelu o 16:30 a otvarat som sa zacala v nedelu okolo polnoci, to uz zacali nepredychatelne bolesti (sestricky mi este neverili, ze nemam kontrakcie, lebo ma nebolelo brucho, ale len krize a v podbrusku, spatne aj lutujem, ze som viac na nic netlacila) a o 1:52 uz bol maly na svete. 😊

@anonym_autor mne začala odchádzať vo štvrtok ráno, porodila som v piatok ráno