Začal sa mi pôrod?
Ahojte, od dneska rana sa citim akosi zvlastne. Citim taky neprijemny tlak na brusku sprevadzany obcasnymi kramovymi krcmi, niekedy mi to udiera aj do krizov. Takisto pri chodzi ci stani citim pichanie ,, v krcku ,, . Ak by sa to uz zacinalo tak by to teply kupel mal urychlit ak nie tak by sa mi malo ulavit, nie ? No co to moze byt ? 😕 Uz som si radsej aj tasku do porodnice zbalila 😀
Pocitaj intervaly, ak su pravidelne, tak supom do nemocnice, este je skoro. Mozno by som isla aj tak, pre istotu.
vzhladom k tomu ze si len v 35tt by som na tvojom mieste sla do nemocnice
ešte je skoro na pôrod, ale pokiaľ to neprestane išla by som na pohotovosť 🙂
Magnezko,lahnut,vylozit nozky...
Hned do nemocnice. Ak je to porod, treba co najskor dat Tebe lieky na dozretie pluc.
Tak toto by som neriešila tu,ale ak sa necítite dobre a máte bolesti,tak by som šla rovno do nemocnice...
si v 35tt takze okamzite do nemocnice radsej nech ta poslu domov ako ma byt neskoro, dieta v tomto veku nema este dozrete pluca ako bolo spomenute a ani niekt. ine funkcie....popripade zavolaj do porodnice spytaj sa ich co mas robit zatial nic nerob, ziaden teply kupel lahnut a nohy podlozit...
Presne takto to bolo u mňa,tiež som si myslela,že je skoro a prežrala som sa zmrzky🙂bola som v 36 tt a porodila som rýchlosťou slovenskej strely.Mne našťastie 2 týždne pred stihli dať injekcie na vyzretie plucok.Určite by som do nemocnice zašla ale žiadny stresik,ok?
Teda ja neviem, ale mne ta matematika nejako nevychadza: ak je termin porodu 8.10., tak vcera bol podla mna 37.-my tyzden, konkretne 36+4 (ak sa mylim, tak ma prosim opravte). Ak je to nahodou 35.-ty tyzden, je naozaj prilis skoro na porod, sla by som do nemocnice. Ak 37., tak by som si lahla, vylozila nohy a oddychovala.
a presne toto je problem modreho konika.... pytat sa na taketo veci radsej cez net, ako ich pkamzite riesit. nehnevaj sa, ale mala si byt uz davno na prijme. drzim palce, aby maly este vydrzal, je to skoro.
baby,šak neberte doktorom robotu...nejaký problém a namiesto nemocnice šup na koňa písať 😀
Ahoj.som v 37.týždni a v sobotu som mala celý večer silné kontrakcie,ako bolestivý menzes.potom prestalo.včera som bola celkom v pohode,ale v noci som už znova nespala,a od rána ma bolí brúško zasa,a ráno sa mi objavil hnedkastý výtok..idem k lekárovi,a žienky priznávam si že sa kus bojím.som rozvedená mamina,je to moje 3.tehotenstvo.mám 2 chlapcov vo veku 16 a 10r.a teraz čakáme s priatelom dievčatko 🙂.tehotenstvo je úplne iné ako s chlapcami..s nimi som mala veru ťažké...ale zase sa teším na moju princezničku.Neviem či už to prišlo alebo len falošné príznaky..Ja mám tiež zbalenu tašku,tak uvidíme...Puchic držím ti palce...zvládneme to 🙂

No ak si v 35 tt tak radšej ešte s pôrodom počkaj...🙂