icon

Začína sa mi pôrod?

walkyra88
27. apr 2017

Baby som v 36tt ale vraj mala vyzera o 2tt vačsia termin mam v knizke 31.5.2017 no od včera mam hnačky tlak na močenie take stahujuce pobolievanie ako pred menstruaciou citala som ze to može byť už porod ??mate skusenost z takým začiatkom pôrodu?

sasa1310
•
27. apr 2017

ano určite začína

cicuska9999
•
27. apr 2017

urcite by som sla do nemocnice...

cerez
•
27. apr 2017

pekne choď do nemocnice, dajú ťa na pásy, prezrú ťa a budeš vedieť na čom si
radšej ísť x krát do nemocnice zbytočne, ako neskôr počúvať reči typu..."kde ste doteraz boli"...
Ja som mala bolesti ako pred ms, boleli ma kríže a bolesť mi vystreľovala do stehien, často som chodila na záchod a postupne zo mňa vytekala plodová voda

walkyra88
autor
•
27. apr 2017

Uz som bola vraj falosne kontrakcie poslickovia a vraj som este ok tak ma poslali naspat ..

zuzujojo
•
24. máj 2017

No ja mam termin zajtra 25.5. A citim sa lepsie ako tyzden do zadu pred tyzdnom som mala tiez poslickov skoro kazdy den a od 22.5. Sa citim ok tak som zvedava kedy sa malinka vybere von

vandica
•
24. máj 2017

@zuzujojo ahoj, ja mám termín 26.5. Pozerám, že si z Puchova, rodiť budeš v TN ci v PB? Ja inak tiež sa cítim úplne super. Lepšie ako na začiatku. Akurát dnes som bola na poradni a otvorená som neni ani na 1cm. Nerada by som prenášala, lebo malý má už teraz aj cez 4kg.

seblicek
•
24. máj 2017

Jasná vec ja som mala také isté príznaky. Termín nikdy nie je presný, ktorý máš v knižke 🙂 Utekaj do nemocnice čím skôr tým lepšie. A držím prsty a prajem úspešný pôrod!

zuzujojo
•
25. máj 2017

@vandica ahoj no dnes termin a nic sa nedeje idem rodit do povazskej len aby to uz prislo lebo moc sa mi nechce cakat na vivolanie