Začína sa to?

katicads
9. sep 2013

Ahojte babenky, prosím poraďte.
Som v 38tt a už pár dní sa moje bruško mení na kameň /hlavne večer/, mám bolesti ako tesne pred menzesom a keď ma to chytí, tak za pol hodiny 5-krát idem na WC.
Môžu to byť príznaky blížiaceho pôrodu alebo len jednoducho panikárim?

suzieqiu
9. sep 2013

Mozu to byt poslickova. Ja mam taketo stavy uz tyzden a stale nic.. 🙂

billam
9. sep 2013

Posličkovia

jasminga
9. sep 2013

si v termine, nepanikar 🙂 mozu to byt poslickovia, ak budu bolesti pravidelnejsie a silnejsie tes sa ze zachvilku budes s tvojim drobcekom 🙂

janicka11
9. sep 2013

no uz to len naznacuje ze sa ti blyzi porod,neboj vstko ok..

karakula
9. sep 2013

Ja som v 34tt a tiež mám takéto stavy...doktor mi povedal, že to je ok.

majka1981
9. sep 2013

to su poslickovia. ak si nebudes ista, ako na tom si, tak sa okup a uvidis ci sa zrychli stav alebo ukludi. ak su to poslickovia, tak ukludni, ak je to zacinajuci sa porod tak dostanes pravidelne bolesti.

jul11
9. sep 2013

Blizi sa to 🙂 ale kludne mozes este aj rpenasat. Jednoduchot o nie je axaktna veda a aj kazda zena je ina. Si v termine,takze je to vsetko ok.

barbara088
9. sep 2013

poslickovia su to

michellka85
9. sep 2013

ako nam povedali na nauke-porod si urcite vsimnes 😝 , neda sa zmeskat ani prespat.. 😖 (skoda) a ked si este na nete, tak to asi nebude ono 😝 😵 nech to ide rychlo a lahko !!! 😎

asimonka
10. sep 2013

No mne povedali presne to iste, poro si nemam s cim pomylit. U mna to tak veru nebolo! Nechcem plasit, ale ja som mala presne taketo priznaky v jeden vecer, potom druhy to iste, v noci caste potreby na toaletu a bum do rana o 6:07 bola moja dcera na svete v 39tt. Islo to rychlo a veru ziadne bolesti silne, no ja som veru do noci nemala pocit ze rodim a nakoniec predsa! Ale je to velmi individualne, kazde telo je ine! Drzim palce, nech to mas rychlo a stastne za sebou!

zuzik_24
11. sep 2013

ahojte dievčatá, zatiaľ nie som tehu, ale budeme sa s priateľom pomaly snažiť a tak nasávam informácie kde sa dá. 🙂 Asi dám hlúpu otázku, ale čo sú to "poslíčkovia" ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre