Zajtra mám termín pôrodu

6. feb 2023

Zajtra mam termin pôrodu a zatial ani bolesti nic zajtra id do nemocmici možno mi vyvolajú porod..
Aby to už bolo za mnou 😭😭😭😭😭😭....
Ako ste na tom vy ???

hederamonstera
6. feb 2023

A preco ti idu vyvolavat tak skoro?

mirkava
6. feb 2023

Ešte ti nevyvolaju. Ja som prenasala 10 dní až potom vyvolali. Držím palce 😉😊

h2
6. feb 2023

Neboj, buď v pohode. Za posledné 2 mesiace mám vo svojom okolí 2 čerstvé mamičky, obe porodili týždeň po termíne po vyvolávaní. Ak máš zajtra ešte len termín, nebudú ti vyvolávať určite. Teda, ak bude všetko v poriadku. Držím palce, bude to OK.

autor
6. feb 2023

Mne povedal gyn ze ked budem otvorena tak mi vyvolaju.😊

sapetka
6. feb 2023

Zeny su vacsinoi bezne otvorene na 3-4cm a nerodia.. a porod sa kvoli tomu nevyvolava. Ale tak tvoje telo tvoje rozhodnutie. Drzik prsty

reanda
6. feb 2023

vyvolavany porod nie je nic moc, takze sa na to netes ako na darcek od jeziska.. ono porod je pre to dieta dost dolezita vec - to, ako sa narodi, tak to tak trocha ber a nielen ako nieco, co uz chces mat rychlo za sebou.. radsej sa upokoj a nechaj to na prirodzenost

petamich
6. feb 2023

to, ze mas termin neznamena, ze budes otvorena 🙂 ja som bola 7 dni po termine na kontrole poslednej a nic

uz som mala naplanovane vyvolavanie, dieta sa ale rozhodlo napokon, ze to stihne pred tym, nastastie lebo vyvolavany porod je celkom chutovecka, kontrakcie z 0 na 100 atd.

simonettasimonova
6. feb 2023

Ja som prenasala 9dni a vyvolali mi pôrod a nič som necítila ani v ráno keď sa malý narodil potom nabehla jedna dr a ta mi dala zabrať a do 5hodin som porodila

jaskolka
6. feb 2023

Co máš za doktora? Keď budeš otvorená, tak ti vyvolajú? To ma akú logiku? Veď ak už budeš otvorená, tak pravdepodobne porodis sama. A to, že máš termín, ešte neznamená, že na 100%musis aj v ten deň rodiť. To hádam gazdy normálny doktor vie a nebude plasit pacientky zbytočne vopred.
Keby boli dáke komplikácie, tak samozrejme, ale iba kvôli tomu, lebo je termín... Toto proste sa len tak nerobí.

svetlonos
7. feb 2023

Ako ti naby pisu, nestresuj. Mne vyvolavali v termine koli tehu cukrovke a vedela som o tom. Malo to rychly spad a tie kontrakcie, no parada. Ale radsej takto rychlo ako trapit sa dva dni.
Pokial by som vsak nemusela, pockam si na normaly porod bez vyvolavacky 😁 vraj je to lepsie. Pockaj v klude, kup sa vo veeelmi teplej vode, kup skoricovy olej pridaj riadne do kremu a natieraj brucho, do klincekoveho oleja namoc tampon a zaved si ho ( to sa porad s dr, neviem uz ktory presne som mala!)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre