Zazmluvnenie pôrodníka bez indikacii na sekciu

danicka30
6. jún 2018

Ahojte mamicky, chcem sa opytat ktokolvek mal nejaku skusenost, popripade o niecom vie alebo pocul..viete o nejakom lekarovi, porodnikovi v okresoch Spisska Nova Ves, Poprad, Presov kto nie je zanietenym zastancom prirodzeneho porodu ale vie pochopit buduce mamicky ktore maju panicky strach z porodu? Mam uz vyssi vek a naozaj sa toho bojim, citala som tu v diskusiach ze niektori porodnici nebrali do uvahy indikacie na sekciu od inych lekarov...budem rada za vsetky postrehy, rady od vas ...

ukulela
6. jún 2018

no neviem, ci je to dobre riesit verejne, radsej cez IP. ak mas panicky strach odporucenie ti moze dat aj psychiater. a to by mali akceptovat.

pininka
6. jún 2018

Ja som mala uz dve sekcie a napriek tomu mi musel moj doktor napisat indikaciu vysoky krvny tlak a kontrakcie, bolo mi to smiesne, naco to robia, ved je jasne ze po dvoch sekciach uz netreba hladat zbytocne indikacie,ale zjavne maju take predpisy. Urcite si skus najst dobreho porodnika a odkonzultuj to s nim. U vela zien vo vyssom veku to bola prave indikacia, myslim ten vek.

danicka30
autor
9. jún 2018

Dakujem za rady v prvom rade, urcite to prekonzultujem s porodnikom len musim najst dobreho lekara/porodnika a pripominam ak by niektora z vas mamiciek vedela o dobrom porodnikovi (okolie Spisska Nova Ves, Poprad, Presov) prosim poslite mi meno do sukromnej spravy, som tu nova tak neviem no dufam ze sa to da poslat...este raz dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre