icon

4 dni kontrakcie a doktori nič nerobia

daduska_maminka
18. aug 2017

Zienky moje, je normalne ze zena ma uz 4 dni kontrakcie na 1 prst otvorena a doktori nic nerobia ? Dakujem za odpovede

ivec16
•
18. aug 2017

Asi zalezi aj v akom je tyzdni, asi robili aspon pasy ci ide naozaj o kontrakcie? Ake su silne a pod... ja som prisla do porodnice s kontrakciami dali mi lieky od bolesti a poslali ma domov ze to moze este trvat aj 2 tyzdne tiez som bola len na 1 cm

miriama11
•
18. aug 2017

Ja som mala 2dni kazde 6minut a narodila sa na 3 den,lekar vravel ze to ma cas,ze to nie su ozajstne kontrakcie

daduska_maminka
autor
•
18. aug 2017

@ivec16 pri prenasani po termine

pribinak
•
18. aug 2017

zalezi od toho ake su silne kontrakcie, ake su vysledky z monitoru

deti95060810
•
18. aug 2017

hej sú maminky ktoré majú síce kontrakcie, ale to rozbehnutie pôrodu trvá dlhšie....horšie by bolo keby už odtiekla plodová voda...

iukas
•
18. aug 2017

ja som bola 13 dni po termine, klystir po prijme mi rozbehol kontrakcie, krcok na pol prsta otvoreny. Porodnik vravel, ze z toho nic nebude, ja som od bolest a s vedomim, ze bohvie kedy bude koniec, skoro liezla po stene. Napokon sa lekarka zlutovala, nieco mi pichla na uvolnenie, po 2 hodinach mi jej kolega urobil ten spravny hmat, plodova voda vytiekla a o 10 minut mi uz pichali epidural na porodnej sale.. nech sa poradi s lekarom, da sa to riesit, ak je vola..

emilia25
•
22. aug 2017

Ten hmat naozaj pomaha.ja som pri 3 synovy mala slabucke kontrakcie od pol noci do 5 rana. Este aj pospat som si mohla.sestricka ma kukla bolo to rovnako ako ked som dosla.co si mi porobila prislo par riadnych kontrakcii a o 5.25 bol maly na svete akurat vcera sme na to spominali s tortou a so svieckou c 5.