icon

Aká je MUDr. Tichová v Rovinke?

lyduuska2
11. máj 2014

Prosím vás aké máte skúsenosti s Dr. Tichovou?? Potrebujem súrne zmeniť gynekológa v okolí Bratislavy.. Aké máte s ňou skúsenosti? 🙂 🙂 Ďakujem...

1104
12. máj 2014

Preboha len to nie arogantnejsiu ženskú som nestretla. Chodila som k nej ako 18ročná doteraz mi nevidala moju kartu ani na ziadost noveho gynekologa. Navyše je draha platis aj za vzduch v jej ambulancii a podľa toho čo som o nej počula zvykne sa veľa krát mýliť ,proste sa nerozumie remeslu 🙂

12gabika12
10. aug 2015

tak to ja ,moja zlata, s tebou vobec nesuhlasim!!! Pani doktorka je velmi profesionalna, v "remesle" sa vyzna a je aj velmi ludska.
vrelo odporucam a myslim, ze nie som sama... robi vysetrenia,ktore ti inde nespravia , je precizna a vsetko si aj 3x skontroluje. len plusy odomna

gipulienka
28. aug 2015

ja mám s pani doktorkou tiež veľmi dobre skúsenosti, prešla som k nej nedávno so žiadosťou a pomocou o bábätko a je veľmi ústretová a ochotná..má veľmi dobre vybavenie kde človek nemusí behať po vyšetreniach, takže naozaj recenzia od "1104" ma veľmi prekvapila, lebo ja ju môžem len odporučiť..

janulienka1122
20. okt 2015

Ja mam tiez s p. Doktorkou len a len pozitivne skusenosti. Je velmi precizna, ochotna a mila! Cele tehu som mala rizikove a aj vdaka jej starostlivosti sa dnes tesime krasnemu, zdravemu dievcatku. Je sice drahsia, clovek tam necha par stoviek, no ten pristup a vybavenie ambulancie sa so statnou porovnat neda. Kazdy ma na vyber, ja nelutujem, ze som si ju vybrala za gynekologicku 🙂