icon

Aká je pôrodnička MUDr. Malová?

ivulienka81178
30. dec 2014

Rodil niekto pri Mudr.Malova

lensam
11. mar 2015

Rodil niekto u Mudr.Malova?

zabiatko7282
12. mar 2015

To by zaujimalo aj mna a hlavne jej názor na oxytocín a nastrih hrádze. Dakujem

katkup
30. apr 2015

Zdravim, rodila som pri nej a mozem len odporucat 🙂 dcerka na ultrazvuku mala vahu 4200g a primar ma hned chcel poslat na cisarak, ale ona ako moja porodnicka zakrocila, lebo vedela, ze by som rada prirodzene rodila a dohodla sa s nim, ze vyskusame prirodzene pokial to pojde a ked nie, tak az potom cisarak. Keby som ju nemala zazmluvnenu, tak asi ihned idem na cisarak, lebo porod uz mi museli vyvolavat, lebo som prenasala a nic nenaznacovalo k spontannemu porodu :(
O vsetkom sme s p. doktorkou diskutovali, ze ci som s tym ok a ci to a to moze urobit......ku koncu ja uz som velmi chcela epidural, no ona mi povedala, ze nech este chvilku skusim vydrzat a nakoniec som skoro 4kg dievcatko porodila bez epiduralu :D
Mne naozaj velmi pomohla aj svojou pozitivnou energiou a vecne usmietou tvarou a mala som v nej oporu. Aj ked druhe babatko by som asi chcela rodit vo vacsom nemocnicnom komforte, ale asi kvoli nej pojdem opat na Antolsku 🙂

janamit
8. júl 2015

Ahojte,
ja som chodila k nej do poradne aj rodila pred 8 rokmi. Bola úžasná, poriadne sme sa natrápili lebo malá mala 4 kilá ale nakoniec sa to podarilo emoticon Potom za mnou chodila aj na izbu kontrolovať ma lebo ma šila zvonka aj zvnútra a som veľmi rada že náhodou mala práve ona službu a odrodila ma keď mi odtiekla plodová voda. Keby som mala ešte niekedy druhé dieťa určite by som si to zopakovala u nej emoticon

babulka1978
8. júl 2015

Co ja viem, tak ju velmi chvalia.....