icon

Aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Ilave?

janulik8888
5. feb 2013

lebo je to nemocnica na hovno.

dm1
5. feb 2013

js nemozem na ilavu krive slovo povedat bola som spokojna naopak trencin u mna nikdy viac aj ked tto som lezala na chirurgii

janula2011
5. feb 2013

...vcelku som bola spokojna, ale nebola to ziadna slava..porod v pohode, doktorka dobra a porodna asistentka vynikajuca, taka ludska..sestricky z porodnice mile a z novorodenckeho ani velmi nie...co si sa neopytala, tak to ti nepovedali alebo ti kazdy povedal nieco ine..

mcp
22. máj 2013

Som z TN, ale rozhodla som sa ist rodit do Ilavy a nelutujem. Rodila som tu aj svoje starsie dcery, ale to bolo velmi davno, rooming in nebol, vlastne vtedy nebolo nic a nikoho sa ani na nic nepytalí. Teraz to bolo uplne ine. Strasne som sa bala ist rodit s odstupom 20 rokov, zvazovala som Tn, pre lepsie vybavenie v pripade komplikacii. Pretoze tehotenstvo bolo celkom bezproblemove, priklanala som sa vuac k Ilave, a to z dovodu komornejsej a rodinnejsej atmosfery. V Tn je totiz teraz stale plno, odkedy su najlepsou porodnicou na SK. Nakoniec som teda skoncila v Ilave, co nelutujem, naopak. Mala sa narodila o 2 tyzdne skor, ale porod bol rychly a bez problemov, sluzbu mal zrovna moj gynekolog Dr. Balazovjech, bol super, aj porodna asistentka. Rodila som sama, takze to bola taka kludna rodinna atmosfera. A potom aj celkovo na oddeleni, kedze nas tam bolo dokopy 6 mamiciek. Bol tam neskutocny pokoj a klud, personal nebol nervozny, ani na novorodeneckom, naopak, vsetci sa snazili a starali, primarka Mokrasova uplne super na vizite, vzdy vsetko trpezlivo vysvetlila, aj Dr. Bezecna. Sestricky tiez poradili s kojenim, dokonca sa mi ponukli, ci mi nalu nemaju vziat na noc, ci si nechcem oddychnut. Super bolo aj to, ze som mala nadsran.izbu a mohol za mnou hocikto hocikedy prist. Ja som bola maximalne spokojna a tych 5 dni som si uzila v klude, tichu a pohode