icon

Aké sú skúsenosti s pôrodnicou v Trenčíne?

trixi
22. máj 2007

Ahojte, rodili ste niektora v porodnici v Trencine? Mate skusenosti? Citala som, ze porodne oddelenie je po rekonstrukcii. Ako je to tam so starostlivostou? Rozhodujeme sa pre tuto porodnicu, tak zhanam informacie.

lulu723
2. aug 2010

@bebel ak myslis,ze nepouzivam velke pismena za bodkou, mekcene a dlzne a sem tam sa do nejakych viet zamotam nechapem co ta to trapi mne je to jedno hlavne,ze si tu popisem z maminami a poradia mi. 😝

s.i.m.k.a1
2. aug 2010

@lulu723 prepac, ale pridavam sa k bebel skrz pravopis.... hlavne, ze si pises s maminami... ale kto ma citat neustale pravopisne chyby, tak ten si to radsej ani citat nebude... myslim si, ze zena v tvojom veku by mala vediet aspon zaklady pravopisu a vediet, kam ide predlozka "z" a "s" ....

moncika15
2. aug 2010

@s.i.m.k.a1 kazdemu sa xybicka podari nexapem co tu riesite 🙄 toto je tema o vymienani skusenosti a nie o pravopise. na to je tu trosku ina tema 😉 ked mate problem to tu citat nex sa paci nikto vas tu nedrzi.

lienka55
2. aug 2010

dievcata dnes som bola na pohotovosti v tn a mala sluzbu dr. Baskova,mne sa zdala celkom fajn,milucka aj vysvetlila vsetko na co som sa pytala.Aka je ,ma dobre skusenosti,lebo sa mi zdala dost mladucka. 🙂

moncika15
2. aug 2010

@lienka55 naco si bola? to je ta porodnicka? 😕

lienka55
2. aug 2010

moni zacaka som krvacat,poznas ju???

moncika15
2. aug 2010

@lienka55 nie ln som o nej pocula ze taka mlada oplasena tak sa bojim ze ju sxytam 😅

lienka55
2. aug 2010

mne oplasena neprisla,ale mlada ano. 😉

andzi
3. aug 2010

dr. Bašková to je dcéra dr. Bašku z Bánoviec, ešte tuším ani nemá atestáciu, tak si myslím, že k pôrodom ju nepripúšťajú samú.
Baby, ja si myslím, že je to od vás sprosté, že kritizujete @lulu723 za pravopis, že kde má ísť "s" a kde "z", kde "i" a kde "y", myslím , že to sem nepatrí a zbytočne provokuje. Nie je jediná, čo sa občas sekne v pravopise, ale zase mne napr. omnoho viac vadí, ak tu niektoré baby píšu ako pubertiaci v SMS-kách, namiesto "ch" píšu "x" alebo namiesto "v" píšu "w".

moncika15
3. aug 2010

@andzi tak dik 😀

pluto33
3. aug 2010

@trixi Ahoj ja som tam rodila dvakrát a môžem iba odporučit

trixi
autor
3. aug 2010

@pluto33 dakujem za odpoved, ktora uz pre mna nie je aktualna 🙂 . Nakoniec som rodila v Ostrave a bola som spokojna, temu som zakladala pred skoro 3 rokmi 🙂 .

jajka78
3. aug 2010

ja som rodila pri baskovej a v pohode. velmi mila, ziadny problem a starostliva, casto sa chodila pytat.

andzi
3. aug 2010

@trixi no tak toto je fakt góóóól, normálne nechápem! Niekto reaguje na príspevok spred 3 rokov! Paráda. Už som tu na koníkovi zažila všeličo, ale toto tu ešte nebolo!

trixi
autor
3. aug 2010

@andzi 😀 , nevadi, ja uz tuto temu nesledujem, tiez ma to trosku prekvapilo 😕

andreao
3. aug 2010

Ahojte baby, obcas Vas precitam, Lenka Dr Baškovu som mala pri porode, bola velmi mila, super, snažila sa vo vsetkom vyhoviet, po porode ma chodila pozret a spytat ako sa dari. Mala som dost komplikovany porod, ale bola pri mne sama, az na sitie prisiel Dr Jankovsky. Je velmi ludska a oplasena mi nepripadala vobec, dokonca by som povedala, ze vsetko riesila s chladnou hlavou. Ja mam s nou len dobru skusenost. Lenka myslim, ze sa nemusis obavat o jej odbornost.

lienka55
3. aug 2010

Adi ved aj mne pripadala tak ako pises ty,len velmi mladunka. 😉

lienka55
3. aug 2010

chcela som pocut nazory v

lienka55
3. aug 2010

prepacte.....
chcela som len pocut nazory viacerych maminiek,pretoze ja som tam zazila len samych doktorov a ziadnu lekarku. 😉

kaktusik007
3. aug 2010

@lienka55 aj ja som ju zazila par krat na pohotovosti, nemozem sa stazovat.... no a aj ma rodila.. k tomu, ze ma menej skusenosti - malemu klesali rapidne ozvy srdiecka, musela som ist akutnym cisarskym - zavolala kolegu lekara, len oznamila akutna sekcia, on sa pozrel, povedal spravne pani doktorka, a bolo.... pamatam sa, ako este sa nic nedialo o 18:25, kedy som sa pozerala na hodiny na porodnej sale, no a maly ma pisany cas narodenia 18:35... takze brutal rychlovka 😉 - no a ked som prisla o tri tyzdne so zapalom prsnika zase na pohotovost, teta doktorka si moj porod pamatala a vravela, ze tak skoro nan asi nezabudne, ze to bola rapidna rychlovka... 😀 a ked si predstavim, ze su baby, ktorym sa bud narodi postihnute dietatko alebo on uplne pridu, prave vdaka tomu co sa stalo pri porode aj mne, tak.... 😢 - proste na tetu doktorku baskovu nedame dopustit 😉 - jedine negativum vnimal moj manzel, ktory bol pri porode, ten je na nu nahnevany, ze mu nevysvetlila co sa deje 😀 ale tak.... toto chapem.... ved nebol cas... 😅

@andzi a ty aj v tejto teme??? nebodaj budes rodit v tn 😀

kaktusik007
3. aug 2010

@andreao
@lienka55 ano, ten vyraz ze vsetko riesila s chladnou hlavou suhlasi.... nepanikarila, neznervoznovala otecka ze je problem.... akurat mamicka rozumela pojmom ze velmi nizka saturacia a ozvy padaju - ale aj ta to brala nastastie s chladnou hlavou - asi to priroda zariadila tak, ze v tej chvili mi naozaj nedochadzalo, ze fakt ide o zivot...

lienka55
3. aug 2010

@kaktusik007 dakujem ti pekne.

andzi
3. aug 2010

@kaktusik007 pôvodne som plánovala rodiť v TN, ale z istých dôvodov som sa nakoniec rozhodla, že nie. Už je to definitívne moje rozhodnutie, ale občas sem ešte zablúdim. Prečo sa pýtaš?

kaktusik007
3. aug 2010

@andzi pretoze som vdaka tomu zistila, ze pravne rady mam vlastne kusok od bydliska 😀 😀 😀 - a kde si sa rozhodla? a preco nie v tn? - som ale zvedava, zeee??? 😉

andzi
3. aug 2010

@kaktusik007 to sú moje osobné dôvody, ktoré súvisia s mojím zdravotným stavom. Tak preto.

jarabicka
3. aug 2010

Dr. Baškovú ,môžem len odporučiť, rodila som pred 14-mesiacmi a bola som veľmi-veľmi spokojná 😉 je mladunká, ale veľmi zlatá, ochotná pomôcť a starostlivá, mňa aj zašíívala a veľmi citlivá bola super to spravila 😉 aj sa prišla opýtať po pôrode ako sa cítim a aj sa rozlúčila...ja môžem len odporúčiť 😉

lulu723
3. aug 2010

@andzi hmmm skoda.myslela som si,ze sa stretneme v porodke 😒

pluto33
4. aug 2010

@trixi to my nejako uniklo

liba78
4. aug 2010

Ahoj babenky...
@giza Až teraz som objavila túto tému, a chcela by som poprosiť o info. Po dvoch normálnych pôrodoch ten tretí plánujem s EPI. Ak ste niektorá rodili s EPI, môžete mi prosím povedať či treba dopredu predoperačné vyšetrenia, poprípade či ste to mali zaznačené v tehu preukaze. A koľko eur si mám zobrať zo sebou, alebo sa platí dopredu prevodom ? Pri dvoch predchádzajúcich chlapcoch som si na personál nemocnice v TN nemohla sťažovať. (pri druhom som mala na izbe nepríjemnú spolubývajúcu, ale s tým personál nič nemá ☹) Preto nemám dôvod tejto nemocnici nedôverovať 😉 Ďakujem

s.i.m.k.a1
4. aug 2010

@liba78 ahoj, 100euro sa tusim plati za EPI