icon

Aké sú skúsenosti s pôrodnicou v Trenčíne?

trixi
22. máj 2007

Ahojte, rodili ste niektora v porodnici v Trencine? Mate skusenosti? Citala som, ze porodne oddelenie je po rekonstrukcii. Ako je to tam so starostlivostou? Rozhodujeme sa pre tuto porodnicu, tak zhanam informacie.

amatula
24. feb 2009

zeby fedornak???????? 😝

sticker
24. feb 2009

Jasné!!!!!!! Ďakujem 😅 🙂 😉

sticker
24. feb 2009

Vedela som, že má v mene písmeno "e" a "f" 😀

amatula
24. feb 2009

no ten uz tam na stastie nieje 😎

je pri byvalej ozete v tom zdr.stredisku,,miesto toho........... 😕 starca ako sa volal 😕

to zas ja neviem 😕

sticker
24. feb 2009

Mne Fedorňák utkvel v pamäti, keď som mala pri Janke zápal prsníka a ležala som s tým v nemocnici a on prišiel a že ukážte a tak mi stisol bradavku na tom zapálenom prsníku, až mi noha vystrelila. Keby stál bližšie, normálne by ho tá noha kopla 😲 😝

amatula
24. feb 2009

no mne zasa ked som bola pri prvom na ultrazvuk,na brusku a chcel aby som sa po kolena vyzliekla 😝 😖

sticker
24. feb 2009

😕 😕 😲 😲 😝 😝

marsela77
24. feb 2009

lienka on sa nažehlil,ked som na začiatku tehotenstva ležala,tak ma plne zastúpil vo všetkom,je úžasný 😵 ja kým vládzem tak si porobím 😉
No na Fedornáka nemám ani ja dobré spomienky,chvalabohu že tam už nie je,ale tých čo sú tam teraz chvália 😵

sticker
24. feb 2009

Som veľmi zvedavá, ako zajtra dopadnete 🙂 😉 Neviem prečo, ale podľa mňa vás pošlú domov 😅 😝

marsela77
24. feb 2009

no to si myslím aj ja 😝 ale možno motyka vystrelí 😉 ved dáme vedieť 😉

sticker
24. feb 2009

Tak sa držte aj s clarisou 🙂 Idem si sadnúť ku kriminálke 🙂 😉 Lebo dnes mi moje kočky dali riadne zabrať 😝 Pokojnú noc vám prajem 🙂 😉

marsela77
24. feb 2009

dakujeme aj ja idem kuknúť telku a ukecať mužíka na masáž nožičiek 😉 pekný večer 🙂

lenca13
24. feb 2009

Baby tak sa zajtra drzte a dajte vediet 🙂

marsela77
25. feb 2009

Zdravím dievčence 😀 takže sme zase doma,všetko o.k.ak neporodím dalšia kontrola v sobotu 🙂
clarissa išla až na 10:00 k jankovskému,som zvedavá ako dopadla 😕

sticker
25. feb 2009

Ahoj optimistka 😀 🙂 My sme sa dovalili pred chvíľou domov, uložila som malá a hneď idem "skontrolovať stav" a.......prekvapenie sa nekoná 😀
Čo Ti robili? Plodovej vody máš dosť? Ja som ku koncu mala menej, ale ževraj to by nemalo vadiť.... 🙂

marsela77
25. feb 2009

Ahojky 🙂 robili mi ctg,prietoky aj ma vyšetril,bol tam dr.walenfels.Všetko je o.k. aj to svrbenie už prešlo 😝 podla neho som 1 den po termíne a teda ak do 6 dní neporodím tak budú vyvolávať 😖 tolko moje vyhliadky na najbližší týždeň 😀 😀 😀

sticker
25. feb 2009

No, veď aj marec je pekný mesiac 😲 😅 😀

sticker
25. feb 2009

Vidíš, u Teba sa tiež báli, že porodiš predčasne ako u mňa a nakoniec sme prenášali 😀 😀 Ešte len je malinká v brušku a už si robí čo sa jej zachce 😀

marsela77
25. feb 2009

😀 😀 😀 aj naše dieťa si to asi myslí...ale čo hlavne nech je zdravučká 😉

sticker
25. feb 2009

Neboj, určite bude 🙂 😉

sue13
25. feb 2009

Ahojte
Baby ja nic nestiham 😝 Uz chapem tie reci vsetkych ze "bud rada ze je este v brusku" 😝 😀
Karinka mi dava teda riadne zabrat. Strasne zle mi spinka. Vobec nevie tak poriadne tvrdo zaspinkat 🙄
Nic pri nej neviem urobit. Iba papame a uspavame a toto dookola 😝 😅

Marsella, Clarissa vy sa tam stretnete v tej porodnici 😉 Mozno budete aj spolu rodit 😀 A verim ze to stihnete este vo februari 😉 Stale na Vas myslim aj citam co nove len nestiham reagovat 🙂
Uz sa velmi tesim na Dianku aj Miriamku 😉
A Vas ostatne zdravim tiez 😵

clarissa
25. feb 2009

ahojte babulky 😉
tak aj ja som doma 🙂 ..tak robili mi to ctg-kontra ziadne samozrejme,doktor jankovsky sa o mna perfektne postaral,len za tu chvilu co som bola v nemocke musim uznat ze to je doktor s velkym D..som na prst stale,ze na porod to nevyzera ale urobil mi nejaky hmat,ze tomu napomoze 🙂 ze do konca tyzdna by som mala porodit,a ze ak by ma to chytilo dnes tak ze ma sluzbu 😵 ...takze piatok sa mam u neho hlasit dufam ze uz tam ostanem a neviem ci mi vyda pri nom rodit lebo sobotu ide na dovolenku no sak uvidime

clarissa
25. feb 2009

sue daj nam recepr na porod 😉 ako sa ma drobcek? dufam ze dobre

marsela77
25. feb 2009

Vraj to tak býva,že ked sa pýtajú moc skoro,potom sa im nechce von 😀

sticker
25. feb 2009

Tak Ty máš trošku povzbudzujúcejšie správy ako Marcelka 🙂 😉

marsela77
25. feb 2009

no vitaj clarissa 😉 ,tak u teba aspon hmat dal,ale mne nič 😠 no ja asi pojdem až budúci týždeň,lebo oproti minulému štvrtku žiadna zmena...ja idem na kontrolu v sobotu...

marsela77
25. feb 2009

SUe dakujeme,že na nás myslíš 😉
neboj ono si pomaličky zvyknete,nájdete si systém a bude dobre...začiatky sú ťažké....

clarissa
25. feb 2009

aj tak nieje iste ci do konca tyzdna..ale sak dufam ze uz sa cosi udeje..ked ma natacali,na vzdycharni bola taka babena aj s partnerom..juuj jak predychvala..som mala chut sdi to s nou vymenit 🙂

sue13
25. feb 2009

Clarissa super, tak som zvedava kedy mi pride ta dlho ocakavana sms 😉 Mne tiez urobili na poradni v nemocnici ten "hmat" a do rana bola Karinka na svete tak som zvedava ako to bude u Teba. Len ja som uz vtedy pocitovala kontrakcie. Ty nic? 😕
Marsella uz sa tesim ked to bude lepsie. Uz som vdaka Karinke schudla 14kg. Ostalo mi uz len 6kg z tehotenskych kil 😅 Aspon nejake pozitivum 😀

marsela77
25. feb 2009

No vidíš 😀 ale nie neboj to chce len čas...
clarissa tak držím palce,nech je to čo najskôr 😉
Ja si idem trochu zdriemnuť,nejako mi klipkajú oči... 😔