Ako presunúť tehotnú ženu do inej nemocnice?
Ahojte je tu niekto kto realizoval presun do inej nemocnice? Som na rizikovom hospitalizovaná, no v inej ako plánujem rodiť. Tam kde plánujem rodiť mozem prísť až od 30 týždňa a rada by som mala sekciu už tam.
Riešil to niekto prosím? Ide o presun do Borov. Ďakujem
ale najskôr sa musíš dohodnúť s druhou nemocnicou, že ťa hospitalizujú
Zalovaj do nemocnice kde si hospitalizovana, vysvetlis preco tam chces ist skor( pravdepodobne mas nejake komplikacie preco ta uz teraz inde hospitalizovali), ked povedia, ze ta prijmu (nemusia mat volne lozko) aj pred 30tt tak podpis negativny reverz a chod tam.
ved sa porad tam kde si.
bezne sa pacienti presuvaju z nemocnice do nemocnice ak je to potrebne. a to bez reverzu, pvazuje sa to za preklad.
Ja by som ten reverz overila v poisťovni. Aby sa nestalo, že reverzom vlastne odmietnes iečbu a poisťovňa by potom nepreplacala pobyt v druhej nemocnici, ale musela by si liečebné náklady hradiť ty.
@malinka_00 nie každá nemocnica je vhodná pre predčasné pôrody. Ak by si aj išla do Borov a nie si ešte v 30.týždni, pravdepodobne by ťa aj tak previezli do inej pôrodnice, ktorá je vybavená na starostlivosť o predčasne narodené deti.
@malinka_00 nie každá nemocnica je vhodná pre predčasné pôrody. Ak by si aj išla do Borov a nie si ešte v 30.týždni, pravdepodobne by ťa aj tak previezli do inej pôrodnice, ktorá je vybavená na starostlivosť o predčasne narodené deti.
@lenja123 Ju nie, len dieta...
@beata_k nie, práveže ak by hrozil predčasný pôrod, presunú tehotnú na vyššie pracovisko. Jedine, ze by bol pôrod už natoľko rozbehnutý, že by to nestihli, potom by ju nechali porodiť aj v nemocnici, kde by sa práve nachádzala.
@lenja123 Ved to. Ale ak by porodila a dieta potrebuje JIS, tak prevezu iba dieta. Ale teda neviem, ci v Boroch je JIS.
@malinka_00 neviem kde si hospitalizovaná, ale chod do nemocnice kde sa ti najlepšie postarajú o dieťa v prípade komplikácií, také úplne predčasné jednoznačne Antolská, potom Kramáre. Aby sa ti nestalo že ti dieťa prevezú tam a ty ostaneš trčať inde. Plus si ešte prever tie Bory či vás s vašim zdravotným stavom zoberú. Majú totiž vo zvyku zbavovať sa náročnejších prípadov.
Ja som takto bola hospitalizovana v Kochu pred 7 rokmi. U nich sa rodilo vtedy az od 34tt a ja som bola 32tt tusim. Ked to vyzeralo na spadnutie, dali ma sami previezt na Antolsku s tym, ze ked to vydrzim do 34tt, tak nech im zavolam a daju ma previezt spat. Nastastie to bol len plany poplach, na Antolskej som si polezala asi tyzden a pustli ma domov. Syn sa narodil v 36tt v Kochu.

@malinka_00 podpíšeš reverz v tej, kde ležíš a s dokumentáciou -prepúšťacou správou sa presunieš do nemocnice, kde chceš rodiť.