Ako sa vám rodilo v Galante?

beruska992
15. sep 2017

Dobrý deň, chcela by som otvoriť diskusiu o názoroch mamičiek ako sa vám rodilo v porodnici v Galante? 🙂
Hodnotenie, prístup personálu a celkovo.

denisa87
15. sep 2017

A tak isto aj skupina Porodnica Galanta tu je 🙂

beruska992
autor
15. sep 2017

@denisa87 orry nevšimla som si 🙂 dakujem

denisa87
15. sep 2017

@beruska992 to nic,poprecitaj si tam,aj tak by túto temu zavreli...🙂

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
flafly
19. sep 2017

Ja so rodila v Ga pred 4 rokmi, vtedy práve prerábali oddelenie šestonedeliek, takže sme po pôrode ležali na gynekologickom. Minule som pozerala také videjko, a vyzerá to tam teraz podstatne lepšie ako vtedy. Celé nové, čisté, moderné. Čo sa týka personálu a samotného pôrodu, všetko bolo ok, ale ja som mala dohodnutého svojho lekára, ktorý prišiel a odrodil ma. Aj ostatný, čo ma tam chodili pred pôrodom okukávať a riešiť boli v pohode. Jediný problém som mala s laktačnými sestrami či ako sa to vlastne volajú, mala som problém malého priložiť, a teda taký necitlivý hnusný prístup by si mohli odpustiť, hlavne ak ide o prvorodičky...neviem, možno sa odvtedy aj toto zmenilo k lepšiemu...a ležala som na Vipke, mala som súkromie a pokoj, dokonca tam dve noci spal aj manžel so mnou, ak sa mi ešte dakedy podarí otehotnieť isto si to znova zažiadam, nebolo to až tak drahé a vnímala som to podstatne lepšie, akoby som mala ležať s ďalšími ženami na izbe...

kroslacka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirka2611
6. feb 2020

Pre mna otrasny zazitok cela galanta ten pristup na cakacke bol pre mna strasny spravali sa odmerane s povysene pomoc dokopy ziadna vsetko co som im povedala na vsetko mali odpoved ze to je normalne. Uz som bola vysilena po 20h nejedenia a stale som tyckovala a oni stale len to je normalne..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre