icon

Aký cenník má MUDr. Zora Vasiľová?

anna_rs
15. jún 2015

Ahojte. Viete mi povedat aky je cennik pre preventivne gyneko. vysetrenie a tiez objednanie na urcitu hodinu? Ako funguje ked sa chcem poradit ohladom kontracepcie, berie i odbery krvy skor ako odporuci ktore tabletky pouzivat? (cennik by som tiez poprosila ak niektora z vas vie). Totiz, na SVK ziadneho gynekologa som zatial nemala a netusim ako to funguje na Slovensku a konkretne u MUDr Vasiľovej. Kludne odporucte i ineho gynekologa ked mate dobre skusenosti. Dakujeeem.

Strana
z2
mirka925
25. máj 2025

Ahojte, len aby som doplnila najaktuálnejšie info, možno niekomu pomôžu 🙂 ja som u pani Dr. Vasiľovej už roky a teraz v mojom prvom tehotenstve tiež 🙂 Platila som len ročný poplatila 35 EUR a následne mávam každý mesiac poradňu, odbery, ultrazvuk všetko a za nič som neplatila 🙂 v prvom trimestri sa robí "veľký ultrazvuk" morfológia, tam mi ponúkla buď zadarmo vyšetrenie alebo rozšírené ktoré trvalo asi 45 min a naozaj bolo podrobné a to je za 70 EUR. Výber je na každom 🙂 inak za žiadnu poradňu ani objednanie ani odbery som neplatila okrem "cukrovkového" testu ten stál 15 EUR lebo tam sa posielala krv do Medirexu a vyšetrovala sa nie len hladina cukru ale aj iné veci z krvy 🙂

12523
25. máj 2025
@mirka925

Ahojte, len aby som doplnila najaktuálnejšie info, možno niekomu pomôžu 🙂 ja som u pani Dr. Vasiľovej už roky a teraz v mojom prvom tehotenstve tiež 🙂 Platila som len ročný poplatila 35 EUR a následne mávam každý mesiac poradňu, odbery, ultrazvuk všetko a za nič som neplatila 🙂 v prvom trimestri sa robí "veľký ultrazvuk" morfológia, tam mi ponúkla buď zadarmo vyšetrenie alebo rozšírené ktoré trvalo asi 45 min a naozaj bolo podrobné a to je za 70 EUR. Výber je na každom 🙂 inak za žiadnu poradňu ani objednanie ani odbery som neplatila okrem "cukrovkového" testu ten stál 15 EUR lebo tam sa posielala krv do Medirexu a vyšetrovala sa nie len hladina cukru ale aj iné veci z krvy 🙂

@mirka925 ahoj, tak to je zvláštne, lebo ja som veru pri oboch tehu platila zakaždým aj za obyčajný ultrazvuk na kontrole (30€), plus 2krát za morfologický (70€, predtým ešte 60), plus test na cukrovku...

Strana
z2