Antolská a laktačné poradkyne

veriaca
14. apr 2014

Od známej mám info-dobré skúsenosti s nácvikom kojenia na Kramároch.A čo na Antolskej? poradil vám niekto....dík

klincek
14. apr 2014

@veriaca nepotesim ta, Antolska nula bodov..no vlastne bola tam jedna sestricka, ktora mala citlivejsi pristup a pomohla..az jedna. ale radsej si laktacnu zariad vopred a ries to s nou. mozno budes mat stastie, no ak by nie, nech ta to potom nezaskoci 😖

zimmi1
14. apr 2014

@veriaca ahoj, no ja som tam rodila 2 tyzdne dozadu a teda naozaj prisli poradkyne a pomohli mi s prisatim babatka, ale to je asi tak vsetko.

golejka
14. apr 2014

Caute, ja som sice robila v novembri 2012 na Antolskej, no nakolko mi mala skoncila na oddeleni rizikovych novorodencov (6.posch.) a ja na poporodnom (4.posch.) mali sme presne stanovene casy kojenia - 9.00, 12.00, 15.00 a 18.00 (v noci sme uz nemali zial povolene chodit na 6.posch. na kojenie, hoc sme akokolvek chceli, mliecko tam davali vsetkym babatkam z flasky). Inak ale musim povedat ze kazda jedna lekarka co tam bola bola maximalne ustretova, prisla, vysvetlila, pomohla. Ta ich vrchna sestra bola uplne naj, ona tam bola hlavna laktacna, takze dozerala na vsetky mamy, ja som tam co sa tyka rozbehnutia kojenia nemala problem. Je ale pravda ze deticky sa tam zacinaju kojit ovela neskor ostatne babatka, ktore nemali po porode ziadny problem a boli hned s maminami - de facto az ked to povolia lekari (nakolko su deticky bud na vyhrevnych lozkach alebo v inkubatoroch, casto s hadickami vsade naokolo atd, takze tak aj ten lekar vlastne musi asistovat mamicke pri kojeni a byt pri nej ked uz sa rozhodnu vybrat babatko a dat ho mamicke do naruce...). Takze, zalezi aj od oddelenia na Antolskej co sa tohoto tyka.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre