Krasny den prajem zienky, mozno mam nestandardnu otazku, ale ako sa da dostat autom na centralny prijem na Kramaroch? Tu nemocnicu nepoznam a chcem byt pripravena ked zacnem rodit nech tam nesaskujem v bolestiach a nehladam kam ist vopred dakujem za odpovede.
@weron0605 ak ideš z Patrónky, tak asi v strede kopca smerom na Kramáre je odbočka doprava a tá ťa dovedie k centrálnemu príjmu. Treba si to ísť najlepšie vopred pozrieť zakiaľ nerodíš. Ak ideš z mesta ako ide trolejbus, tak treba ísť ako je poliklinika Kramáre ešte asi 150 m smerom na Patrónku do polovici kopca a odbočiť doľava je tam cesta.
Nezkusis si tam jednou zajet jen tak nanecisto?
@berenika39 ano, mam to v plane v utorok ked tam idem do poradne. Este mam tri tyzdne do terminu tak by som to mala stihnut len pocitam aj s moznostou ze sa tam budem musiet odviezt sama tak nech potom nestresujem
@3009 dakujem, mam v plane “obhliadku trasy” v utorok ked tam idem do poradne. A nevies ako je to tam s parkovanim? Musim pocitat aj s moznostou ze sa sama budem viezt ale ked uz budem v procese tak parkovanie asi riesit nebudem, kde odstavim tam to auto bude a hadam ho neodtiahnu
@weron0605 my sme zaparkovali priamo tam ked som tam isla na urgent.. ale nie je tam vela miest, nie je tam spravene velke parkovisko, takze sa kludne moze stat ze nezaparkujes. Ale uz ti to bude asi jedno ked budes rodit :D
@weron0605 veď si priprav do mobilu aspoň 5-6 čísiel na rôzne taxislužby - a určite nájdeš. Napr. 5-eurový taxík easy, tam sa mi nestalo, že by nemali taxík. Vieš ak budeš mať bolesti, tak šoférovanie môže byť dosť nebezpečné pre teba aj pre dieťa, takže ja by som šoférovanie úplne vylúčila ako prvé.
Ak budes soferovat pri kontrakciach, ze obcas ma cosi trosku pichne, tak v pohode. Ale ono sa to moze kedykolvek zmenit na poriadne kontrakcie a to by som uz z dovodu bezpecnosti soferovat neisla. Radsej mat v zalohe nejakeho suseda alebo taxik.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ano, da sa