Chcem rodiť v Trnave, ako sa mám prihlásiť na poradňu ?

vzdyzvedava
7. jan 2020

Ahojte prosim vie mi niekto poradit ako sa mam prihlasit na predporodnu poradnu do tt? Chcem tam rodit ale nikde neviem nájsť kontakt kam sa mam prihlásiť. Ci mam volat normalka do gyn ambulancie alebo na prijem ci na rizikovku? Som prvorodicka a neviem sa v tom orientovat. Som v 28tt rizikova s DM I.
Ďakujem

lenkuliak
7. jan 2020

myslíš kontroly? na poradne do nemocnice sa chodí až od cca 36tt, to ti povie doktor, kedy ísť, dovtedy navštevuješ svojho gynekologa, či už ťa posiela?..skús volať do gyn.ambulancie a tam ťa prípadne nasmerujú na rozikovú, ak by si patrila tam

nikpa
7. jan 2020

@vzdyzvedava skus zavolať na rizikové - 0335938402 je tam dobrá sestrička, možno ti poradí

vzdyzvedava
autor
7. jan 2020

@lenkuliak neviem ci je priskoro tazko povedat ale mala pojde urcite skor bude to asi riadna buchticka pocitam ze v 36tt bude uz tu ma velky vahovy odhat uz teraz. Uz ma odmietli v 2 pôrodniciach tak chcem mat uz pokoj na duši a vediet kde sa to udeje.

lenkuliak
7. jan 2020

@vzdyzvedava jedine zavolať bud do gyn.ambulancie alebo na rizikové, ťažko predvídať, čo ti povedia..možno by pomohlo doporučenie od tvojho gynekologa, kedže si riziková..volaj, uvidím, pri najhoršom ti povedia, že sa máš ozvať neskôr..a neboj rodiť môžeš ísť hocikam aj bez toho, aby si tam chodila do poradne

vzdyzvedava
autor
8. jan 2020

@lenkuliak pytala som sa svojho povedal ze to je v mojej réžii kde budem rodiť
Ďakujem skusim niekde zavolať hadam ma niekto bude vediet navigovať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre