icon

Chodíte k MUDr. Kajabovi?

vany777
14. apr 2020

Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka

ochechula4
15. apr 2020

Tato sprava mi doslova vyrazila dych...dva krat mi zachranil zivot...vdaka nemu mamenzdraveho 3,5 rocneho syna..je to neskutocna bolest aku mam teraz v srdci,bol to uz takmer kamarat...to bola radost chodit na kontroly,nie stres,ci strach...bol to slusny clovek,empaticky,laskavy pedant,uzasny odbornik. Hovori sa,ze kazdy z nas je nahraditelny...tak teraz to v ziadnom pripade neplati.. je to obrovska strata pre jeho rodinu,pre nas vsetky..nehovoriac o tejto otrasnej situacii,ktora tu je...clovek,ktory dal zivot stovkam deti a pomohol x zenam,ci parom zomrie sam..este aj posledna rozlucka moze byt len v kruhu rodiny...myslim,ze mnohi z nas,by sa s panom doktorom prislo rozlucit.
Velka vdaka za vsetko jeho rodine,ktora vychovala takeho uzasneho cloveka a lekara.
Budete mi velmi chybat pan doktor Jozko Kajaba <3

mathia888
15. apr 2020

Mám veľkú bolesť v srdci ...Pán doktor Kajaba mi zachránil život keď som bola tehotná ..Prístup úžasný ,ľudský všetko vedel vysvetliť a keď som mala problém hoci kedy som mu mohla zavolať a poradil mi ...Taky prístup aký mal on nemal žiadny lekár..Stále tomu ako si nemôžem alebo skôr nechcem veriť ..Samozrejme nemôžem zabudnúť spomenúť aj sestričku je to úžasná osôbka .Je mi to ľúto .Ešte raz Pán Doktor veľké Ďakujem za všetko. ..

nelinkaa123
15. apr 2020

@sisa_s kde je o zom pisane neviem to najst

nelinkaa123
15. apr 2020

Je to strašne dnes som isla za nim a zrazu som citala oznam musela som si to 5x precitat aby som tomu uverila neviem tomu stale uverit on si to nezaslužil prečo prave on prečo taky dobry človek a užasny doktor nikdy takeho nenajdem už :( on bol skvelý je mi luto ze sa s nim nemožme ani rozlučit :(

mathia888
15. apr 2020

@ochechula4 áno je smutné ,že nemozme ísť na pohreb .Zaslúžil by si aby sme tam boli . A povedali mu posledné Ďakujem .

vany777
autor
15. apr 2020

@nelinkaa123 uz to tam nie je.. Ale je to pravda, ja som volala dnes s inym dr a on hned vedel o koho ide ked som povedala, ze bohuzial zomrel moj gynekolog..

nelinkaa123
15. apr 2020

@vany777 nevies co mu bolo?je to hrozne keby som mu mohla povedat aspon DAKUJEM :( strasne ma to dostalo :( on bol nenahraditelny a pomohol mi milionkrat

bytc20
15. apr 2020

@nelinkaa123 ja som tam tiez dnes bola a sok teda riadny :( Mozem sa spytat, ci si sa dostala dnu? Ja som mala ist na 8:00 na krv, ale nikto neotvaral. Potom som si vsimla na dverach parte :( Tak som odisla.

nelinkaa123
15. apr 2020

@bytc20 nedostala som sa dnu musela som ist do dubravky na zastup

petkaaa92
15. apr 2020

A kde máme teraz karty dovolali ste sa niekto prosím? Na VUC mi nedvihali, sestrička tiež nie.. inak mal Dr. Kajaba aj manželku a deti neviete? 😪

ochechula4
15. apr 2020

@mathia888 .....neskor sa tam postupne zozbieraju nase kvety i sviecky... toto bude dlho boliet,vsetky moje kamaratky to popisuju rovnako...,,akoby odisiel clen nasej rodiny,,... vsetky tie jeho hlasky a vtipy mi dookola chodia v myslienkach,aspon tie nech nikdy nezmiznu..chudiatko,moc mi to je luto...

ochechula4
Autor odpoveď zmazal
lilei
15. apr 2020

Mudr. Kajaba - Paaaaaan doktor 👍👍👍 Dnes som si za nim poplakala a cely den sa nesie v tomto duchu. Vsetky o nom krasne pisete a ja sa pripajam. Chodila som k nemu 14 rokov a skoro vzdy ma potesil spravou: " Jej, dnes/zajtra by ste mohli pocat dvojicky." Ked som to povedala muzovi, ani sa na mna nepozrel 😉 Bohate nam stacia 2 ks deti, ktore mal pocas mojich tehotenstiev pod drobnohladom prave pan doktor. Odbornik, sympos, srandista, decentak, prijemny clovek. Aj som sa ho opytala: "Pan doktor, stale Vas tato praca bavi ?" Povedal, ze ano. A ja: " Tak nech ju este dlho mozete robit, pretoze ste skvely doktor." Hovorim mu: "Vy a moj manzel, ste moji jedini intimni partneri ;)" Skoro ho trafil slak a zasmiali sme sa. Keby som vedela, ze nas bolo tak vela ! Ze dohliadal aj na vas ostatne 😉 . Vtipkujem, no zaroven placem 😖 Bol proste skvely a bola som happy, ze som tolke roky mohla chodit k tak skvelemu doktorovi. R.I.P.

petkaaa92
15. apr 2020

@ochechula4 presne toto som dnes povedala mamine.. že stále naňho musím myslieť.. každu sekundu.. že akoby odišiel člen rodiny... 😪

mathia888
15. apr 2020

@ochechula4 presne člen rodiny..vždy keď som išla na kontrolu tak som bola v kľude bez stresu a keď náhodou videl že nie som ok tak zasrandoval ani neviem či sa to hodi aby som to sem písala ale smiala som sa ešte po ceste domov .Mal úžasný zmysel pre humor .Je mi ľúto že ho už viac nestretnem .☹

lilei
Autor odpoveď zmazal
ochechula4
15. apr 2020

@lilei to bolo to najuzasnejsie ..ci to bola znama,neznama,ku vsetkym sa spraval rovnako..nikdy sa neponahlal,radsej si vsetko overil,mal uzasny humor...ked som mu povedala,ze sa mi s nim snival sen tehotnej skoro sa potkol o kozu. Na to mu vravim,muzovi to pri ultr.nehovorte,lebo uz ma sem nepusti. Ved aj bez tych hlasok odtialto chodim vzdy podozrivo vysmiata..milujem bezprostrednych ludi a on nim bol od A-Z...moja sestra sa s nim este smiala 2.3....hned mi volala,ze segra: Dakujem Ti,ze si mi ho poradila,jediny lekar,ku ktoremu sa tesim...

lesebe
16. apr 2020

Je to velmi smutne... najprv som tomu ani nechcela verit :( doteraz sa mi to zda surealne. Tiez na neho stale musim mysliet. Je velka skoda, ze nas prave taky dobry, decenty clovek a profesional musel opustit :( Viete niektora, co bolo pricinou? Mrzi ma, ze sa s nim nemozeme rozlucit... :( Cest jeho pamiatke

rose1111
16. apr 2020

@ochechula4 Doktor Kajaba bol rozvedeny ale nemal deti

cica_mica
16. apr 2020

@lesebe vraj mu zlyhali oblicky =(

januska021
16. apr 2020

@diana373 je to pravda,ja mam tuto informaciu z najblizsieho zdroja😔

ceklis
16. apr 2020

@januska021 prosím ta, ak by bolo možné, vedela by si potom napísať kde ho pochovajú? Moc ďakujem 🙏🏻❤️

ochechula4
16. apr 2020

@rose1111 tak snad som nenapisala nieco o com ani sam nevedel..zlahcujem to samozrejme..tak som to teda vymazala,no ja som ,,ju,, nevidela,no spominali dceru viac krat,tak sa ospracedlnujem..o oblickach som pocula aj ja...zevraj bol hospit.od 1.4. :(...

tatya
16. apr 2020

ja som sa to len dnes dozvedela... preco najlepsi ludia odchadzaju tak skoro? 😲 lekara ako Kajaba uz nenajdeme... 😢 ak by sa dalo, urcite by som sla na pohreb... takto aspon sviecku zapalim... aaaach 😢

lesebe
16. apr 2020

@cica_mica @rose1111, to je hrozne hlave v takom mladom veku. :( veru je to strasne nespravodlive...

katkaazoran
16. apr 2020

😢😢😢 je mi stále do plaču, chodila som k nemu takmer 20 rokov. Bol tak starostlivý, že po operácii (on ma operoval) ma vždy keď mal službu v nemocnici, prišiel pozrieť - pred službou a aj po službe, keď odchádzal domov. A keď službu nemal, tak mi vždy zavolal. Sestričky si už šepkali, že niečo spolu máme - v deň keď som mala byť prepustená domov, mal práve po službe, sa ma jedna sestrička spýtala, či idem domov s pánom doktorom. No... bol to PÁN DOKTOR, česť jeho pamiatke

nelinkaa123
16. apr 2020

Presne ste vystihli vsetko v tychto spravach vzdy som sa tesila k nemu na tie nebo vtipy a som sa smiala natom este vcera ked som tam isla som si povedala ze a idem k nemu zase bude sranda aspon a zrazu toto rozplakala som sa a plakala som ako male decko strasne ma to vzalo aj dnes som stale myslela nanho :( dlho este budem bol to clen nasej rodiny a takeho cloveka uz nestretnem...ano aj ja mam z overeneho zdroja ze mal problemy s oblickami bol na are a mali ho prepustit uz na dalsi den a zrazu toto :( preco sa stale pytam preco prave on :(

daisydee
16. apr 2020
hladam2018
17. apr 2020

Ja som sa to dozvedela predvcerom a veru zasiahlo ma to neuveritelne. Ja som chodila k panovi doktorovi 12 rokov a bol naozaj uzasny - ludsky, empaticky, profesionalny, mily, aj vtipny. Je to velka strata pre jeho rodinu, znamych, ale aj pre nas - jeho pacientky, ktore mu vdacime za vela! Mne pomohol pocas zdravotnych problemov ale aj pocas narocneho tehotenstva. Velmi mu dakujem za vsetko. Na poslednu rozlucku sa dnes nedostanem ale zapalim za Vasu dusu aspon sviecku, nas najlepsi doktor, nech mate pokojny odpocinok. Nikdy som nepoznala lepsieho lekara. Uprimnu sustrast celej rodine.