Chytili ste niekedy v nemocnici navyše nejakú chorobu?

lucadra
6. nov 2010

Zaujímalo by ma, či len ja mám také šťastie, že prídem do nemocnice a pochytám tam všetky možné vírusy, alebo nie som jediná. Už ma to štve. Moja malá mi vyzdravie z jednej choroby a skočí mi do druhej. Sestričky sa tu smejú, že to robí vraj ten dlhodobý pobyt v nemocnici. Mám ju aj očkovanú proti rotavírusom a aj tak ho chytila. Takže nachytali ste aj vy nejaké choroby navyše? Na mňa sa zatiaľ žiadna choroba nelepí, no tým, že má malá oslabený organizmus, tak tu lezie na ňu všetko. Veď choré decká tu behajú po chodbách a sestričky s tým nič nerobia. Ževraj oni im za riťou loziť nebudú. Že nie sú strážny psi. Porazí ma. Nájde sa tu niekto taký? alebo je to normálna bežná vec? Ďakujem za odpovede. Už konečne asi v utorok nás pustia domov po dvoch týždňoch.

mircalla
6. nov 2010

@lucarda to ma mrzi, nastasie nie. akurat ama u nas bola s nadchou a maly to chytil, ale chytili sme to od nej vsetci, inak je zdravy

stvura
6. nov 2010

ano, ked mal maly sedem mesiacov sme boli na detskom s podozrenim na otras mozgu {nepotvrdil sa} a "nastastie" nas dali na izbu s chlapcekom s virusovou hnackou...pravdaze sme si ju odniesli domov. 😖

monic22
6. nov 2010

Syn raz mal silnú alergiu na zmývateľné tetovanie ( Hena ) a museli ho hospitalizovať do nemocnice na kožné odd. Po pár dňoch sme ho na reverz zobrali domov, lebo mal vyrážky po celom tele. Presviedčali nás, že kúpať v hypermangáne, mastiť a prevezovať to doma nezvládneme, lebo nemáme doma tak sterilné prostredie. Doma sme ho potom z toho vyliečili. Držím palce maličkej s imunitou.

bershka
6. nov 2010

my nie 😉

latvia
6. nov 2010

v nemocici mas samych chorych ludi, nieje tam sterilne prostredie. a bohuzial sestricky nemozu zatvarat vsetky deti do izolacie. Ak ma tvoja mala vazne oslabenu imunitu, mala by byt v samostatnej izbe, kde je sprisneny hygienicky rezim. ale pokial beha po chodbe medzi inymi detmi, tak sa nedivim ze nieco nachyta.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre