icon

Cisársky rez na požiadanie

kanarik97
6. aug 2025

Ahojte baby, niekto mi neviete poradiť okres Poprad, Spišská Nová Ves, Prešov, Košice (ideálne súkromná nemocnica pr. PENTA, Agel)...
Hľadám pôrodníka alebo pôrodnicke oddelenie, ktorý je ochotný spraviť mi cisársky rez na požiadanie. Viete o niekom ? Za kým ísť?

Rady aký je super prirodzený pôrod si nechajte, mám na toto rozhodnutie svoje dôvody, ktoré tu nechcem zverejňovať, pretože sú veľmi bolestivé. Ďakujem.

anonym_4a3245
6. aug 2025

@kanarik97 Kosice - Saca

anonym_4a3245
6. aug 2025
@anonym_4a3245

@kanarik97 Kosice - Saca

Ale teda nejaky dovod mat musis, ale ked sa pozru na Tvoj zdravotny stav, nieco sa isto najde.

lianka123
6. aug 2025

@kanarik97 ahoj, treba trvat na cisarskom, ja som isla na konzorcium a formulka nekontrolovatelny strach z prirodzeneho porodu a do karty sla psychologicka indikacia.

lianka123
6. aug 2025
@lianka123

@kanarik97 ahoj, treba trvat na cisarskom, ja som isla na konzorcium a formulka nekontrolovatelny strach z prirodzeneho porodu a do karty sla psychologicka indikacia.

@lianka123 neprekonatelny

anonym_66940b
6. aug 2025

@kanarik97 Áno, Košice-Šaca. Ak máš nejaké dôvody, bude ti na ne prihliadané.

bielasovicka
6. aug 2025

@kanarik97 ved keď hovoríš ze máš bolestivé dôvody, tak to máš hádam v papieroch , a tak ci tak pôjdeš na cisársky

kanarik97
autor
6. aug 2025

@kanarik97 ďakujem dievčatá 🙂

rivini
6. aug 2025

@kanarik97 mam za sebou sice medicinsky nevyhnutnu sekciu, no zopar rad, ako si vybavit indikaciu na cisarsky mam:
1. stazovat sa pravidelne v tehotenstve na pruh a bolestive krcove zily u gynekologa
2. spomenut gynekologovi busenie srdca, bolesti hlavy a oci
3. nechat si psychiatrom potvrdit tokofobiu
4. odmietnut v nemocnici vaginalny porod
Najlahsie je zverit sa gynekologovi s prosbou, aby nasiel spolahlivu indikaciu sekcie, nie relativnu, ale absolutnu

spongebob1
6. aug 2025

@kanarik97 Vsetky celebrity rodia sekciou....zevraj nepostupujuci porod, atd. 🤣.
Drzim paste.

mimicka2013
16. sep 2025

@kanarik97 ahoj, uz mas po sekcii? Pre ktoru porodnicu si sa rozhodla?