Cisársky rez v Bratislave a okolí
Dobrý deń, chcem sa Vás spýtať, viete o niekom v Bratislave a v okolí, kde je lekár, ktorý bez diskusií urobí opakovaný cisársky rez, čiže druhý cisársky rez. Ďakujem
@sensen12 lekar ti povedal, ze na rozostupe nezalezi 😀 hmmm, to je dobre, mas fakt zaujimaveho lekara, alebo vlastne nemas, ci neviem ako to je, pretoze len teraz nastupujes do rizikovej nuz, nikto ta tu nenuti do prirodzeneho porodu, to je tvoja vec, ja som ti poradila zalat si lekara a snad to pojde. Ale teda dovod vytahana buchta, ktora sa nebude tvojmu muzovi pacit rovnako ako lajdaky 😀 a pritom nema rad sex, cele je to u vas zaujimave, ale skus lekarovi povedat, ze ti vadi aj roztahana skatulka, ako chhlap ta urcite pochopi 😀 😀
prepac, ty svojim sposobom a stylom akym sa prezentujes nutis cloveka si robit v nudne sobotne poobedie z teba srandu. Tie tvoje prispevky strsieho data tiez stoja za to 😀 😀
Takze prezrad aky rozostup mas medzi tehotenstvami a v ktorom si tyzdni a preco nejdes rodit do zahranicia? ved u susedov to tiez je dobre
@maciatkolulu až budem mať milionára, áno by si sa divila kto mi toto povedal,že prednosta,úplne su fasa lekári,dokonca môj gyn mi povedal,že to riešiť nebudú a ideme skúšať,že no a čo,a ze si picham fraxi,že to je placebo,hlavne keď som.povedala nemalo,čo a kto mi.to povedal,tak.ju skoro prekotilo
@sensen12 hematologicke som povedala a tu skoro rozhodol o,že čo si to dovolil,že či on študoval hematologiu,kardio moja,mi.povedala,že nech idem na rez,že mam so srdcom a ze nech neriskujte,a gyn to berú ináč zas,že no aaa a,pohoda,takže hľadám.cloveka,čo neriskujte,ale seriózne zoberte do úvahy xxx mojich anamnez a nie,že ideme sa zabaviť! A áno,môj.chlap,je veľmi cudny,pre neho je každá žena na koňovi nechcú vedieť čo,a áno robí si srandu z vás všetkých,že ich.máte vyťahané a hanbiť sa to priznať,čo tí poviem...
@maciatkolulu nema zmysles riesit to, zjavne sa nedozvieme aky ma rozdiel medzi tehotenstvami
@sensen12 takze aky mas rozdiel medzi tehotenstvami a v ktorom si tyzdni?
Ja mam pocit ze autorka trpi vaznymi psychickymi poruchami to chce dobreho psychiatra a nie gynekologa
@sensen12 a čo je najhoršie,cele to spôsobil on,začal si robiť vtipy,že jake mame ženy langoše,to ho teda nepoznás,čierny humor suvix,že jake máte flajtre a ze ci chcem tiež,tak som premýšľala,lebo najprv som chcela skúšať normal a že se fasa je vypracovať teho žene taketo vtipy? A potom to šlo dole vodou,potom hun povie,no sa s,vytlačime aj 5 kg,budeme skúšať,a potom už koniec
Zistujem, ze som asi pribrzdena, ale nevidim v tych prispevkoch logiku a ani len suvislu nit
@sensen12 dievca moje krasne, alebo zeba nie dievca 😉 😉 Ty mas prudko bujnu fantaziu, na jednej strane zvazujes cisarak kvoli vaznym chorobam a strachu a potom kvoli langosom medzi nohami, juuuuuj, ty si drbnuta ako delo, alebo drbnuty 😀
daj sa rozrezat a ptom si daj spravit plastiku prs a aj susule preistotu a potom si najdi ineho chlapa kedze tvoj s tebou nespava a maj sa pekne, ale aj tak ta poprosim teda ten rozdiel medzi tehotenstvami a tyzden tehotenstva aktualny? 😀 Ci sa uz nevies zorientovat co si v ktorej teme napisala a nemala si tu uz porodit, zeby si uz bola v 10mesiaci, ci ako teda?
@mircalla nieeee, aj ja som sa zlakla, ze nieco nie je so mnou ok, ale nie, je to jasne, dalsi cvok na konovi, niekto psychicky chory
@maciatkolulu krásne vies urážať,ja som teba kde urazala??
@sensen12 aky rozdiel mas medzi tehotenstvami a v ktorom si tyzdni prosim ta?
aj mna zaujima aky budes mat rozdiel medzi detmi alebo je to tak tazka otazka pre teba?
@sensen12 nepis mi IP, ale napis verejne, tak aky mas ten rozdiel medzi tehotenstvami a a v ktorom si tyzdni?
@sensen12 ja neviem z ktorej planety si priletela, ale citam edte len druhu stranu a normalne zasnem. Prispevky nemaju ani hlavu a patu, vyjadrujes sa hrozne, dalsia hrdinka, co je presvedcena, ze vsade je to super, len na Slovensku je to horor, naco si sa sem vracala? Mala si ostat tam, kde si bola
asi sa nedozvieme v ktorom je tyzdni a aky bude mat rozdiel...
@maciatkolulu pisala, ze ma este 50 dni, tak odhadujem, ze terminals na niekedy v polovici - ku koncu augusta
@maciatkolulu termin....
@petra3312 aha a teraz nastupuje do rizikovej poradne dobreeee
@maciatkolulu to uz neviem, ako to chodi s rizikovymi tehotenstvami...ale sa ani moc necudujem tomu jej lekarovi, ze ju neberie vazne, ked odmieta ultrazvuk a test na cukrovku
@petra3312 podla mna je tato osobka mimo...
@moni244 ja som to zvladla po 4 stranu 😁😁😁😁
Normalne mi sanka padla. Ja teda neviem, ale ja som rodila asi v inej krajine. Lebo lekari boli vsetci normalni.... Nikto ma do nicoho netlacil a nikdo ma ani nestrasil a ziadne horory sa nekonali 😂😂😂😂😂
Ale tak: ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva... Ak sa takto sprava a vyjadruje u lekara, tak amen tma
Škoda čítať a reagovať. Admin by mal zasiahnuť lebo takéto/ takýto znižujú úroven príspevkov na mk.

@sensen12 to si v ktorom tyzdni a aky rozostup mas medzi tehotenstvami?