Čo budem potrebovať do pôrodnice v Piešťanoch?

chavierka
4. jún 2011

Ahojte, prosím Vás, ktorá to už má za sebou v Piešťanskej pôrodnici, viete mi poradiť, čo mi tam všetko treba?(vložky,plienky pre dospelých, podložky,hyg.potreby,nočné košele, šlapky, odsávačku...a čo ešte?)A pre bábo? Aké máte skúsenosti z Piešťan?

marissenka
4. jún 2011

ahoj. rodila som v pn. nemam si na co stazovat. 🙂 pre mimi len plienky, rybaciu mast na ritku,mydlo,obrusky vlhcene (sice ucia umyvat v umyvadle, ale ja som maleho nevedala drzat) este masticku na vysusenu kozicku babatka, len teraz si za svet neviem spomenut ako sa vola.vecicky nepotrebujes. a inak ked pojdes do nemocky na vysetrenie, tam ti daju presny zoznam na papieriku.tam je vsetko rozpisane aj ake papiere treba doniest. ofoteny sobasny, potom dohoda o mene.. . tak vela zdaru! nech vam to dobre dopadne! 🙂

marissenka
4. jún 2011

a este gatuse po porode. predavaju aj take male nohavicky, ja som si kupila take bombardakove co mi aj brucho stahovali- boli super, rychlejsie splaslo a po sekcii ma nerezali ako tie klasicke.

chavierka
autor
5. jún 2011

Ahoj a to si mala tie jednorazové po pôrode tie sieťkové nohavičky alebo normálne sťahovacie nohavičky? Také tie jednorazovky mám kúpené, ale tie sťahovacie na bruško nie. Aj som nad takými rozmýšlala, ale stoja kolo 30€

chavierka
autor
5. jún 2011

A čo hovoríš na sekciu v PN?Mne možno hrozí sekcia

gubcikova
5. jún 2011

tehotenskú knižku,zdravotnú kartu,sobášny,alebo dohodu o mene.nezabudni plienku pre seba,ale 2 pyžama,šlapky do sprchy.ak doporučím tak miesto toaletáku si zober zvlhčené obrúsky je to pohodlnejšie.samozrejme kozmetiku,hygienické veci, telefón,nabíjačku,minerálku,časopis.ale to už ti niekdo z rodiny donesie čo bueš potrebovať.veci pre bábo povedz mužovi asi tak deň predtým než pôjdeš domov,lebo teta sestrička z novorodeneckého býva dosť nervózna,ked nemáš vecičky(vieš má veľa roboty).po mne vrešťala ako sprostá,ked mi o 9 povedali,že môžem ísť domov a muž prišiel až o 11tej.a ked som jej argumentovala tým že mi nepovedali kedy idem domov,tak mi povedala,že ju to nezaujíma.

marissenka
5. jún 2011

no ja som si v zdravotnych potrebach pytala jednorazove nohavicky po porode a dali mi tie stahovacie bombisi. 😀 a az na porodnici som videla ze su aj take normalne jednorazove gatky. a ja som za ne dala par slupiek. v piestanoch pod kolonadov- zdravotne potreby.a sekcia? pohodicka... ja som sa to dozvedela, asi len hodinu predtym, tak som nemala cas stresovat. na sale vsetko super!-anesteziolog srandista-som sa tam chychunala.ale zas nebolo mi vsetko jedno, ale tak co uz.. ked musis tak musis!hovorim. ja si nemam na co stazovat.

monuli1985
12. júl 2011

baby,a kolko plienok pre mimi treba doniest??

tomancikova
27. máj 2021

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre