Čo si zobrať do pôrodnice na Kramároch? Skúsenosti mamičiek
Ahojte miminy,
chcela by som sa spytat, ci mi neviete poradit, čo by som si mala zobrat do porodnice na Kramaroch, lebo v kazdej porodnici to je ine.
A este ake skusenosti mate s touto porodnicou-s doktormi a sestrickami, zatial som pocule len dobre nazory, ale chcela by som ich pocut viac.
dakujem za odpovede
Ahojte maminky pripájam sa k diskusii. Včera som písala ohľadom Kramárov do inej diskusie, Zaujímalo by ma či je to nejaká maminka čo bude rodiť na Kramároch v termíne marec (my máme termín 11 marec). 🙂 Ak by sa tu nejaká našla rada si s ňou popíšem. Pekný deň.
baby ake mate skusenosti s planovanou sekciou na kramaroch.. moj drobec vazi teraz v 37tt 4400gramov, som prvorodicka a mam uzsiu panvu. tie ktorym vam indikovali cr kvoli velkosti plodu,..kolko bola odhadovana velkost vasho plodu? dakujem
Baby prodate mi, dnes mi moj gynekolog a zaroven zazmluvnenz porodnik povedal , ze to vidi na cisarak, mam velky plod a uzsiu panvu. no a poslal ma k dokrotrovi plankovi, on je asi prednosti, ze on urci ci to pojde cisarskym alebo nie. to nechapem,..neviete je to len taka formalita u toho prednostu, ci aj on urci cisarak, ked mi moj doki odporucil. bojim msa lebo fakt mam zle vysledky aby mi nepovedal ten prednosta, ze vyskusame prirodzene a uvidime ci to pojde alebo nie. mate niekto skusenost s cisarskymi planovanymi na kramaroch:? mozte aj IP...dakujem
@nipastelka ahoj, skusenosti s kramarmi nemam...Ale pokial tvoj lekar doporucuje cisarsky rez vzhladom k velkosti plodu a uzsej panvy...naco zbytocne riskovat a ,,skusat,, cokolvek sa moze pocas porodu vyskytnut...Ja som mala akutny cisarsky a som rada ze to dopadlo ako to dopadlo...sme zive a zdrave...drzim ti palceky a tiez mozes prednostovi povedat, ze suhlasis s nazorom tvojho lekara...ved rodit dietatko budes predsa ty...a mas pravo sa aj rozhodnut
@nipastelka
@nipastelka ja som rodila pred štyrmi mesiacmi,tiež som mala indikovanu sekciu a musela som sa ist ukázať prednostovi,ale to si len pozrel papiere,opytal sa ma ako sa cítim a chvalil to,držim ti palčeky,lekari su super aj baby z novorodeneckeho,ale ostatne nič moc.
@nipastelka Ahoj je to klasicky postup tiez som bola ukazat prednostovi ,ale nas drobec si to v 39 tt rozmyslel ze sa otoci dole hlavkou takze som rodila nakoniec prirodzene co mu som sa velmi tesila ze sa umudril ja som sa cisarskeho bala velmi(mala som v sebe nejaku fobiu ) ......inak na kramaroch ci uz porodnica sestonedelie alebo novoredencke nemozem ani nic zle povedat vsetci boli skvelí ......držím palceky tebe aj drobcekovi 🙂
Ahojte, na Kramaroch na poradni som nikdy nebola, ale ak by som isla v piatok, ma niekto aktualne prehlad, kto robi prenatalnu poradnu a ked tam pridem, kolko asi sa tam caka, kedy treba prist? Dakujem!
Ja som tam rodila dvojicky mala som zazmluvnenu byvalu primarku a bola som spokojna na 100% je sice pravda ze moja teta je tam porodne asistentka tak pristup bol perfektny ale lezala som tam mesiac pred porodom a okrem stravy sa nemozem na nic stazovat.
@briliantik1 Tak to sa možno uvidíme lebo naša malá je dopredu o 1 týždeň 🙂 ak chceš môžeš napísať IP
baby ja som bola teraz na obhliadke porodnice na kramaroch a porodna asistentka povedala taku vec co zarazila nie len mna ale aj baby co tam boli so mnou.....poveda ze na standardnych izbach su mixovane mamicky so zenami s gynekologickymi tazkostami. Je to tak alebo sme to (dufam) zle pochopili?
@briliantik1 bola si vcera na tej prehliadke nemocky? Inak ja mam sice termin 5.3. ale po vcerajsom sone je babo o 2 tt vacsie, tak uvidime 🙂

@zuzzia tiez som uvitala, ze je to zrusene 🙂 pred 2 rokmi som tam bola aj 2x za den, rano CTG, poobede poradna, hroza
tak teraz uz len poradne, a dufam ze ultrazvuk