icon

Čo si zobrať do pôrodnice na Kramároch? Skúsenosti mamičiek

henuska
20. nov 2006

Ahojte miminy,
chcela by som sa spytat, ci mi neviete poradit, čo by som si mala zobrat do porodnice na Kramaroch, lebo v kazdej porodnici to je ine.
A este ake skusenosti mate s touto porodnicou-s doktormi a sestrickami, zatial som pocule len dobre nazory, ale chcela by som ich pocut viac.
dakujem za odpovede

cat
27. feb 2008

ja verim ze budu 😉

julova
27. feb 2008

aj ja mam skoliozu 😀 , ale ja som spinal nemohla mat kvoli zrazanlivosti krvi...a pri skolioze asi ide o to, v akej casti je...ja mam velke vykrivenie v hrudnej chrbtici a tam dole je to len mierne...kym som netusila ze bude CR, tak aj kvoli epiduralke som isla na konzultaciu k ortopedicke a ta mi povedala, ze epi mi mozu kludne pichnut 🙂..ale plany mi zmarila poloha babatka a problemy so zrazanlivostou, kedy epi/spinalku nepichnu..

pindi - hlavne si nezabudni svoj super humor doma 😀...to tam ocenia, ked budes taka 😉 ..to bude take odlahcene...hysterky tam neluubia 🤐 😀

pindula
27. feb 2008

aj ja si myslim....zatial co som si citala, tak tam "uraduju" celkom v poho ludkovia 😉

pindula
27. feb 2008

juli, tak dufam, ze sa prave tam na nejaku hysterku nezmenim 😀 ....vsak nieco si doma hrknem, este nez pojdem 😀 😉 ...ja sa chcem pri porode usmievat 😀

julova
27. feb 2008

pindi - ja som mala Docenta Planka a bol uuuzasny...fakt...a chodil ma aj na sestonedelie pozerat, akoby som ho mala zazmluvneneho a nemala som 😅 ...fakt bol hrozne mily a vsetko mi potom porozpraval ako a co robili, ci bol problem a dostala som odpoved na vsetko 🙂..a vlastne vsetci Dr. s ktorymi som ja prisla do kontaktu boli mili...Prochazka, Slezak, Ferakova... 😉

pindula
27. feb 2008

kati...ozik a morfologicky uzv ti pride robit jeden lekvar z kramarov - Slezak....a ja som vyhlasila, ze keby ditte nemohol prist, tak chcem jednoznacne jeho....uvidis, aky super chlapik 🙂

glorita
27. feb 2008

fakt su tam good people 😵 my sme boli aj muzikom obaja na izbe-co bolo super a boli fakt ohladuplni a mili....a nesmierne ako pise jul trpezlivi-to mne tak pomahali ked sa mi naliali prsia na 3.den,ze som len kukala-masirovali mi sestricky,laktacna tam chodila do izby jak na klavir.... 😵 🙂

cat
27. feb 2008

ale jasne Lindus a ja si myslim ze ty tam budes oblubeny cloviecik, s tvojou pozitivnou povahou a humorom.. 😎 ja sa uz tiez ucim mysliet viac pozitivne 😉

julova
27. feb 2008

sak veru - nech Maxik ako prve uvidi pekny usmev maminy - co tam po tom ze to bolo od "hrknutia" 😀 😀

pindula
27. feb 2008

babyyyy....ja sa po vasich slovach tusim prestavam bat 🙂 .....to je super takto citat..... 🙂

cat
27. feb 2008

Slezak? nepoznam..ale verim ze je dobry..ak mi ho odporuci Cupi 😎

julova
27. feb 2008

ja som na laktacnu nemala stastie, lebo mala dovolenku...ale potom som za nou bola a je fakt uuuzasna a velmi mi pomohla 🙂..ale aj sestricky na novorodeneckom su skvele 😵

pindula
27. feb 2008

kati, skoda, ze fakt nejdeme spolu...ma to normaaaalne stveeeeeeeeeeeeeeee.... 😉

juli 😀 😀 😀

cat
27. feb 2008

julova, na mna sa u Kocha naopak vsetky sestricky z novor. vykaslali a maly sa nevedel a nevedel prisat, ja som nevedela co robit a kazdemu to bolo jedno..

glorita
27. feb 2008

k slezakovi som chodila,je seriozny cloviecik. 😵
idem baby k mojmu pokladu,este raz dizim palce,vy to zvladnete-ved cesta spat uz nie je... 😀 😀 😀 😀 😵

pindula
27. feb 2008

glori...mne sa na slezakovi lubilo, ze mi aj na priblble otazky odpovedal bez toho, aby na mna nejak divne pozeral 😉 .....mala som tu cest s nim byt iba raz, ked mi robil morfologicky....ale veeery gooood pocitus som mala z neho 🙂

julova
27. feb 2008

cat - ja som si tiez zazila strasti ne-kojenia..ono predsa len ta laktacna poradi viac...sestricky tiez casu nazvys nemali..ale aspon to zakladne povedali..a nejak som sa popasovala aj sama..ale kojit som zacala az po mesiaci uspesne 😔 ...ale zaklad je pytat sa pytat sa pytat sa...ja som o akejkolvek dennej nocnej hodine dostala odpoved 🙂...

apropo - ked som isla, tak ma kolegyna upozornila ze nech sa nezlaknem hormonov a ze zarucene aspon jeden den v nemocke si odrevem...a tak aj bolo 🤐 ..vtedy sa ma bytostne dotklo hadam vsetko a revala som ako decko 😅 😀 ..

pindula
27. feb 2008

juli...no zbohom...ja zvyknem teraz revat aj pri reklame 😀 ...takze musim si do vybavy do porodnice este pripisat karton vreckoviek 😉

julova
27. feb 2008

pindi - ja este aj teraz si pri reklamach posmoklim 😀...a pohlad na akekolvek mimi ma rozciiiti 😀...no a o tej mojej herecke ani nevravim 😵

cat
27. feb 2008

ja som tiez revala, ..nad tym ze som mala pri sebe maleho kt. bol hladny ako vlcak a ja som miesto dobrej rady dostala len poznamky typu: ked budete takato citliva,nikdy kojit nebudete. Pritom problem bol inde ale ako som to mala vediet?

julova
27. feb 2008

cat 😒 😖

pindula
27. feb 2008

kati, no tak to cumim.... 😕 ...."zlate" sestricky....sa tesim, ze idem na kramare.....

juli...pri takom dievcatko ako mas ty by som aj ja vkuse revala od dojatia 😵

baby, idem papa.....nejak sa mi chcel spat, tak sa idem zlozit ako taky vorvan....

julova
27. feb 2008

pindi - dakujem...rastiem do neba od pychy 😵 😀 ...tak pekne sny..papa 😉

cat
27. feb 2008

mne este aj v tejto situacii najviac pomohol Ditte, pozrel ma a ze okamzite odsavacku kym mi to cele stvrdne a schytam zapal..
julova, vy ste mali aky problem, tiez sa mala nechcela prisat?

julova
27. feb 2008

hej - nevedela sa prisat...v nemocke a par dni doma som v pohode kojila cez klobuciky...ale potom ich zacala zrazu uuplne odmietat a prisat bez nich sa nevedela...tak som odsavala do umoru ako blazen, ale musela som davat aj UM...a presne na den - mesiac od prepustenia z nemocky sa prisala a vydrzalo nam to dodnes, hoci mam aj vpacene bradavky...na to kojenie fakt treba trpezlivost ako hrom 😒 ..sice stale nemam dost mliecka, tak aj dokrmujem UM, ale kojime a to je pre mna dolezite 🙂

miriamka
27. feb 2008

Baby,a mate nejake dokyho na Kramaroch s ktorym ste boli spkojne?

julova
27. feb 2008

miriamka - no ja som bola spokojna s Dr. Plankom, hoci to nie je moj Dr. a ani som ho nemala zazmluvneneho 🙂...vedie rizikovu poradnu 🙂..a fajn bol pre mna aj Dr. Prochazka a Slezak 🙂

cat
27. feb 2008

julova,tak drzim palce nech vam to kojenie dlho vydrzi 😉 ja som mala mlieko len 2,5 mes. a aj to malo,cize sme museli davat aj UM,maly bol lenive dieta co sa trochu prisalo, zaspalo a ja som vo dne v noci saskovala kazde 3h s odsavackou.
tak papa,maly sa zobudza..a vdaka za infosky 😎

julova
27. feb 2008

cat papa...a hlavne nech su drobci zdravi 😉...a nemas za co...drz sa 🙂

valka
27. feb 2008

ahojte kocky,
dakujem za povzbudenie...ja v podstate z toho strach nemam, len mam ist v sobotu na kontrolu...ale nie som si ista, ci ma tam nenechaju...cez vikend by som este v takom pripade chcela byt veeeelmi doma...s muzikom 🙂 tak uvidime...inak, s tou rodinou mate uplnu pravdu...vsetci volaju, ci sme na nich nezabudli...uz ma to stve 😠
dnes som bola v nemocke a stretla som kacenqu...ma krasnu dcerku...a s tonitou su spolu na izbe...juj, tak by som bola rada s nimi 😨