Čo si zobrať do pôrodnice na Kramároch? Skúsenosti mamičiek
Ahojte miminy,
chcela by som sa spytat, ci mi neviete poradit, čo by som si mala zobrat do porodnice na Kramaroch, lebo v kazdej porodnici to je ine.
A este ake skusenosti mate s touto porodnicou-s doktormi a sestrickami, zatial som pocule len dobre nazory, ale chcela by som ich pocut viac.
dakujem za odpovede
Miri - ja som si ju dala kupit, lebo sa mi desne naliali prsia a az prvotne odsatie ulavilo...ale mozno nebudes potrebovat a pekne Ti vyjde kojenie hned 😉...tak si daj kupit, ked bude treba...ved dole su dve lekarne 🙂...ale zasa na novorodeneckom vela k dispozicii nie je..a ak us ju mas kupenu, tak si ju urcite vezmi...radsej mat, ako potom nahanat 😉
pindula na to je tazka odpoved, neviem ci je to pravidlo. mozno ides aj na 8. to neviem presne. ja som ale 3dni dostavala vyvolavacky tam
Lindi - tam toleruju hocikedy...nastastie 🙂...len na izbu nemoze ist...ale aj take pripady boli - tak neviem podla akeho metra posudzovali 😀...ale mozte si sadkat potom hned v jedalni, co je za dverami oddelenia, lebo navstevna miestnost je dost v prievane 🙄 ...mam fotky z nadstandardu, ked som bola..ces vidiet? alebo si uz videla? 🙂
miri, zober si ju.
pindula, tam sa da prist aj inokedy - myslim na chodbu. ale tam je toho cez den tolko, ze moc casu na navstevy neni.
pindula ty budes mat Maxika ? pekne meno. keby bola mala - maly, tak je tiez Maxik 😎
juli, posli mi pls tie fotecky na mailus....posielam cez IP moj mail 😉 ...kujeeeeeeeeeem 🙂
alifi...ano, bude to maxim 😵 ..a dakujem z a komplimentus.... 😉 vidim, ze tvoja malinka ma tiez nezvycajne pekne mienko....ako ju volas?
juli, tak to som faaakt zvedava...dufam, ze si to prave s kramarmi nerozmyslim 😀 😉
nepoznam, ale co som tu postrehla, tak boli baby spokojne.
a kramare nemen. prezit sa to da 😉
Lindi - on je z GPN-ka ze? Ja chodim k Czirokovej 😉...a ani ja by som kramare nemenila...podla mna je to ako o pristupe personalu tak aj danej rodicky..a ak tam nejdes s predstavou ze ides na dovolenku do 8hviezd. hotela, tak urcite budes mat aj pekne spomienky 🙂...a ked tam bude aj p. Lavotova-laktacna sestra (ked som bola ja-tak mala prave dovolenku...ale neskor som mala tu cest)...tak ta Ti urcite vycari usmev na tvari 🙂..a v radach pri kojeni je uuuzasnaaaaaa! 😵 ...uz som poslala 🙂
juli...heeeej.... 🙂 ...tak ty si od czirokovej? 🙂 ...tak mozno sa niekedy zrazime vo dverach 😉 ...a tie kramare jasne ze nezmenim....moj doki totiz inde nerodi...a ja vsetko prisposobujem jemu 😉
idem kuken tie fotecky....
ahojte baby, vcera som bola v jednom studiu na prednaske o EPI, ktoru robila Ballova z Antolskej a chapem, co znamena slovo konkurencia, ale taaaak kydala na Kramare, ze az. Vravela, ze tam je s EPI problem, ze anesteziologiovia s tym nemaju skusenosti a ze asi to nerobia celych 24 hod. Mozete mi to pls vyvratit? 😅 Diky moc.
matinka, len nech sa na antolskej nepose.. 😠 ....ja sice skusenosti este nemam, ale jandova nam na prednaskej jednoznacne povedala, ze su tam 24 hod.... vsak to co by bola za kravina, keby ju pichali napr iba od 8 do 16? nech sa zobudia.... 🙄
ved prave... tvarila sa ako majsterka sveta a este nemala ziadne zabrany rozpravat o neschopnosti svojich kolegov, o tom, ako su niektore pacientky tlste, ako su oni nedoceneni... bla bla bla, no priserna zena 😠
no to musela byt riadna piiiiiiip.....to o niecom svedci....take zenske netreba pocuvat....jedna vec je si nieco mysliet a druha vec je to potom nahlas rozpravat ostatnym a odrbavat....to bola nejaka chudera... 🙄 ....a najneschopnejsia bola zrejme ona....no to by som chcela vidiet tu tupanu
uspavala kolegynu, vraj je dobra, ale mna o tom teda voooobec nepresvedcila 😀 , len som zabila hodinu a pol... aj tak si skocim pre info na Kramare 😉
to mate pravdu.Ja som rodila od 9,30-18 (na sále) a anesteziologička tam so mnou poctivo bola,, akurát že išla na obed.takže naozaj klobúk dole 🙂 😉

ozik juli, na nadstandarde moze mangel prist na navstevu kedy chce alebo musi iba v ramci navstevnych hodin?