icon

Doporučujete mi MUDr. Ďurechovú z Bratislavy?

nemko
29. apr 2010

kocky ake mate skusenosti s touto lekarkou? a za aky cas sa vam podarilo otehotniet od casu kedy ste ju navstivili prvy krat?

Strana
z2
katkaklac
26. jan 2015

no veru negativna skusenost. To jednanie s pacientkami, ako s handrami☹., chyba ucta. Nezaskodilo by jej trochu viac ludskosti. Ved clovek ked ju zbada v ambulancii,ma chut sa otocit a odist.

diana_2_2
4. dec 2018

Ahojte, nenajde sa tu niekto kto by vedel kde momentalne pracuje p. Durechova? ja som k nej chodila do procaru... z procaru som po 6 rokoch odisla - neustale zvysovanie cien, znizovanie sluzieb, extremne dlhe cakacky na vysetrenia,... v rovnakom case tam prestala pracovat aj ona. ja som k nej chodila ako ku klasickej gynekologicke, bola som s nou extremne spokojna, presla 2-ma tehotenstvami a ineho gynekologa nechcem ☹. nevie niekto ci a kde teraz pracuje? uz to bude pomaly 7 rokov a mala by som absolvovat daku tu preventivku... po 2 porodoch a skusenostiach s inymi gynekologmi, ktorym sa vyhnut pritom nedalo mam ozaj velky strach skusat novu gyndu ☹. dakujem

mirka.m
15. feb 2019

@diana_2_2 zdravim, prosim Vas podarilo sa Vam vypatrat kde teraz posobi pani doktorka. Tiez som k nej chodila do procare ale uz tam nie je a kvoli cene chcem ist od nichl prec. dakujem

diana_2_2
15. feb 2019

@mirka.m nie, nemam ziadne info ☹ na nete ju nachadzam vzdy len v suvislosti s asistovanou reprodukciou.. mozno by sa oplatilo zavolat napr. do ferticentu, urcite vedia ci robi len tam alebo aj inde, len ci to mozu povedat...

mirka.m
21. feb 2019

@diana_2_2 dakujem.

Strana
z2