Dr. Boháčiková z Kramárov. Máte zkušenosti?

katka125
7. jan 2009

Ahojte kocky,
chtela bych se zeptat zda nemate nektera zkusenosti s doktorkou Bohacikovou. Pusobi velmi klidne, mile a profesionelne, ale pro jistotu bych si rada precetla i konkretni zkusenosti nekoho dalsiho. Premyslim, ze bych ji pozadala o pomoc s porodem.Diky.

mizu416
12. jan 2009

Ahoj Katka.No ja mam skusenost s p.Bohacikovou.Je mojou gyn,lekarkou.Aj mne sa zdala zo zaciatku mila a prijemna.No po par navstevach som svoj nazor rychle zmenila.Profesionalka je urcite,ale je velmi naladova a niekedy to da dost pocitit.Ale pri porode som ju nemala.Ale aj tak stale tvrdim 100 ludi = 100 chuti.

katka125
autor
13. jan 2009

Diky mizu za odpoved,
alespon neco. Holt koukam nezbyva nez se spolehat na to, ze vsichni budou zrovna v dobrem rozmaru az to na me prijde, od doktoru po sestricky🙂 Asi jako vsude jinde... No beru pro jistotu manzela🙂
dik.

pihi
21. jan 2009

katka125- moja svagrina u nej rodila a odporucila ju aj mojej sesternici a boli velmi spokojne.. doktorka si pri porode vybrala svoj tym ludi a aj po porode bola zevraj dost starostliva...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre