icon

Gynekológ - gynekologička v Trnave

alaza
4. aug 2017

Ahojte dievčence, viete mi prosím Vás poradiť dobrého gynekológa/gynekologyčku v Trnave? Už som zúfalá. Chcem odísť od svojho ale neviem akým smerom sa vyberať..všetky recenzie čo som našla sú doosť staršieho dáta. Nedarí sa nám otehotnieť po potrate a môj gynekológ zvoli vyčkávaciu metódu, ale už je to nejaký ten rok ☹. Nechcem už viac čakať. Ďakujem za každú jednu radu.

lilyianka
4. aug 2017

@alaza a ku komu chodis teraz?
Ono s gynrkologmi v TT je to tazko,lebo vacsina resp mozno aj vsetci maju plny stav a teda nechcu prijimat nove pacientky....moj zoberie iba ak sa u neho prihovorim,a teda presli k nemu 2 kamosky

lenkatt2
4. aug 2017

Mna by tiez zaujmali vase skusenosti s trnavskymi gynekologmi, najma porodnikmi. V ambulancii Mudr. Štrbu, mi sestricky povedali, ze Mudr. Hlavek a Mudr. Dečkov prijimaju pacienky a momentalne by mali mat ambulancie na poliklinike. Ale nemam s nimi osobnu skusenost. Mna by zaujimali skusenost s Mudr. Stefanikovou pri porode.

kikafilipko
4. aug 2017

Ja som mala pri oboch pôrodoch mudr.Stefanikovu. Bola som veľmi spokojná. Prvý pôrod bol komplikovaný, akútna sekcia a druhý plánovaná sekcia. Doktorka bola super a ak niekedy bude tretie, pôjdem znova k nej 🙂

alaza
autor
5. aug 2017

Ja rozmyslam nad Dr. Chovanovou...ale nemam vobec ziadnu skuenost a nechcem zle vybrat.

alaza
autor
5. aug 2017

@kikafilipko a dr. Stefanikova ma kde ambulanciu??

l3yla
6. aug 2017

Kočky ste aj v TT skupine? Tam sa to veľa x rieši

@alaza ja som u nej pár x bola a za mňa spokojnosť

l3yla
6. aug 2017

@alaza
@alaza myslím teraz Chovanovú

danavdana
6. aug 2017

@alaza ja som u L.Chovanovej rodila, vyborna lekarka.
Gynekolog je perfis Navratil, vsetko ti porozprava okomentuje

lilyianka
6. aug 2017

@danavdana ja chodim Navratilovi a fakt super...aj ked sestricka z neho niekedt na nervy,lebo sa zakeca a potom sa nestiha...ale vsetko vysvetli,na vsetko odpovie 😉

avi24
6. aug 2017

@alaza Stefanikova by mala byt v ambulancii u Strbu, aspon tak mi hovorila znama, ta u nej rodila. Chovanova je fajn, som u nej, ale ma toho vela, u nej v ambulancii je este Sipos, s nim sa tiez da, ale neviem kolko ma skusenosti...

alaza
autor
6. aug 2017

@l3yla posles mi prosim ta link na tu skupinu trnava? Neviem to najst.

Kocky dakujem za nazory...este porozmyslam a uz sa konecne rozhybem ❤❤

danavdana
7. aug 2017

@lilyianka 😁😁😁 ano, oni dvaja stale jeden na druheho nadavaju, vzdy sa dobre nasmejem

lilyianka
7. aug 2017

@danavdana no to je pravda 🤣🤣 ona vzdy povie"boze ten doktor to je taky motak " 😄😄 a on ked ju vola "kde len tolko je " 😊😊 sranda s nimi
Este lepsie ked mi pri preventivke rozprava bud o synovi alebo ako v zahradke pestuju mrkvu 😂😂

maruska_22
19. feb 2018

Baby, ktore chodite k dr. Navratilovi, mate nejaku skusenost s pritomnostou partnera pri vysetreni? Som v 30tt a zajtra mam ist na ultrazvukove vysetrenie a velmi by som chcela, aby by tom bol pritomny aj otecko, ale netusim, co cakat, doteraz este vnutri nebol...

lilyianka
19. feb 2018

@maruska_22 myslim, ze by s tym problem nemal byt, povedz aj sestricke, aby hlavne tam niekde neboli zeny co sa prezliekaju... ved si objednana na konkretnu hodinu nie? Lebo tehotne ma vzdy takto objednane

maruska_22
20. feb 2018

@lilyianka ano, bola som na konkretnu hodinu a uplne v pohodicke, bol so mnou vnutri po cely cas, doktorovi to vobec nevadilo 🙂

dajen222
9. feb 2025

Skúsenosť S Gynekológom MUDr. Novákom

Dlho som Váhala či to raz napíšem, ale musela som.
Dobrý deň,
chcem sa s Vami podeliť o skúsenosť s lekárom MUDr. Novákom. Prišla som k lekárovi s tým , že občas krvácam. Navrhol mi hneď že” podlá paragrafu toho a toho... mi urobí kyretáž”. Váhala som, ale nakoniec som súhlasila, pretože som lekárovi verila.. ( lekár bol v mojej karte oboznámený s mojím Zdravotným stavom nakoľko som to priniesla do karty- Že mám v tele kovy )
Po jednodňovej operácii som na druhy deň som mala teplotu a Začali mi veľké bolesti, ale považovala som to za normálne po takej operácii, ale aj napriek tomu som zavolala lekárovi,. Ten so mnou ani nechcel komunikovať a sestrička mi vravela že nech si dam tabletku. ked som sa po 4 týždňoch nevedela postaviť na nohy a musela ma stále opatrovať mama ,tak to bolo zvláštne. Zavolala som znovu, ale len mi bolo povedane nech tolko nevolám! Po 9 týždňoch, som sa ako tak , s barlami postavila na nohy s bolesťami. Navštívila som ortopéda ktorý mi po röntgeny povedal ,že ešte sa budem liečiť ďalšie mesiace. Ja stále s bolesťami a Celý ten čas ma opatrovala moja mama ktorá má 70 rokov . Po roku mesiacoch znovu chodím, ale nemôžem sa zohnúť. Úkony ako zapnuť si na topankach zips, alebo si v sprche umyt spodnú časť tela, zostalo pre mňa nočnou morou a je doteraz!