Gynekológ MUDr. Ján Majerčík v Partizánskom

zuska777
15. apr 2017

Zdravým všetky žienky 🙂
Prosím Vás , ak má niekto informácie ohľadom gynekológa z Partizánskeho,volá sa MUDr. Ján Majerčík ,napíšte mi prosím ako ste sním spokojné a jeho aspoň približný cenník.
Vopred vďaka

elenajezova
16. apr 2017

Ja si ho pamatám ešte ked bol v nemocnici. Bol mi pri porode syna aj dcérky. Mala som šťastie a obidva razy som vystihla jeho službu. Musím povedať pravdu, aj keď som ako tehotná ležala v nemocnici s určitými problémikmi, všetky dievčatá sa tešili, keď mal službu pán primár Majerčík. Veľmi dobrý odborník, Ale je to už 17 a 10 rokov dozadu, čo sa mne narodili detičky. Viem, že už dávno nie je v nemocnici.

ave17
16. apr 2017

Je to perfektný lekár,ľudský,jemný,100%!cenník má vycapený na dverách,ale štandardne výkony sú preplacané poisťovňou,aj keď je súkromný,objednava sa u neho presne na hodinu,takZe žiadne čakanie,ale už neberie,má plno.Iba že by si spadala do jeho obvodu (niektoré ulice z Partizánskeho)

vejuska23
16. apr 2017

Mojej mamine zanedbal tehotenstvo tým že ako 39 ročnú ju neposlal na amniocentezu, tým pádom máme doma 3.5 ročného chlapca so stredne ťažkou až ťažkou hluchotou 🙂 taký je názor

ave17
16. apr 2017

To mi je ľúto,ale myslíte,že hluchota by sa dala zistiť z amniocentezy,to sa mi nezdá,to sa dá bohužiaľ zistiť až po narodení.

kengurica
17. apr 2017

@vejuska23.... Akeby ju poslal na amnio, tak aky by bol iny mozny vysledok?.... Ze by ste sa toho 3,5 rocneho chlapceka rozhodli nemat???? .Vies si tetaz predstavit, ze by "nebol"? Lebo z tvojho prispevku sa da vydedukovat iba to. Ak sa pri amnio zisti problem, nastava otazka" mat, ci nemat" to dietatko. Ozaj maloco sa da vyriesit pocas tehu...
A hluchota moze mat ozaj vela pricin, nielen geneticku.... Amnio nezisti vsetko, iba geneticke poruchy.
A ani bezproblemove tehu nezaruci narodenie zdraveho cloviecika a ani narodenie zdraveho ne, aruci, ze bude zdravy vzdy. Zdravie je zial nesmierne krehke.
A teraz k otazke. Rodila (SC) som u neho pred 13 rokmi a max spokojnost.

vejuska23
17. apr 2017

Má genetickú poruchu a áno dá sa to zistiť

deti95060810
17. apr 2017

@ave17
@vejuska23
keď som bola tehu bola som na amniocentéze. Výsledky boli dobré. V súčasnosti má dcéra 7 rokov a trápime sa už pekných pár rokov s hluchotou. má diagn. ťažkú poruchu sluchu.....amnio poruchy sluchu nerieši - názor lekárov

danielyn
18. jún 2020

@vejuska23 vejus amnio ti nezisti ci dieta bude hluche... Az po porode..... Mam deti 2 a sama budes coskoro mamou.....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre