Gynekológ MUDr. Kotek
Ahojte, poznate tohto doktora? Neviem na nete o nom najst ziadne referencie, vymenil dr. Zacka, ku ktoremu som chodila doteraz. Bola som unho uz par krat na vysetreni, bol mily, trpezlivo odpovedal na vsetko, len neviem, aky je ako odbornik....
@sonek dufam, ze bude;)musim brat aj ATB
No poviem Vám,ze mne sa ten kotek vobec nepozdáva.bola som u neho 2x v poradni,inak chodim k millymu.kotek sa ma pýtal,ci chcem aby ma pozrel aj odspodu a ci chcem ultrazvuk -ale ved on je lekar. akoze žiadny profesionálny prístup,podla mna uplna katastrofa.tvari sa síce milo,ale podla mna toho vela nevie,nechápem co tam robi
@nefertitka ako vas vysetroval dr. kotek? aky bol?
@aduska59 tiez som z neho nemala dobry pocit, akoby ani nevedel, co mu ma odpovedat na otazky a ako ma ma v danej situacii vysetrit...radsej som sla spat k Zackovi
Ahojte, ja som zacala chodit k Mudr. Kotekovi hned ako Žačok odisiel. Som tehotna v 27tyzdni a musim povedať ze to je obrovsky skok oproti žačkovi. Mudr. Kotek sa stara na ultrazvuku vsetko ukaze vysvetli a ma cas na pacientky vzdy ma pozitivnu naladu a je velmi mily ja som s nim nadmieru spokojna a bola som prekvapena s jeho pozitivneho pristupu co som nemohla povedat ked som chodila k Žačkovi ten bol neprijemny a vobec nevysvetloval co robi ani ked som sa pytala a vdaka nemu som potratila a to neprehanam ako si mnohe mozno myslia kedze do tej ambulancie chodim 12 rokov. Nic lepsie Mudr. Milly nemohol urobit ako vyhodit dokrora žačka a prijat doktora Koteka ja som s nim maximalne spokojna.
mudr. kotek pracoval v tejto ambulancii (u Milly s.r.o.) este na bezrucovej ulici. Pracoval tam normalne ako gynekolog - porodnik (dokonca aj odrodil mojej sestre prve dieta). Potom ale dostal inu pracovnu ponuku a ostal tu iba ako extetrnista na sono prsnikov. Mudr. Zacok vlastne prebral jeho pacientky. Ja som bola velmi rada, ze sa vratil nazad a o jeho odbornosti nemam ziadne pochybnosti.
Ja som tiež nadmieru spokojná s Mudr. Kotekom 🙂
ahojte, vďaka Žáčkovi ma zachraňovali v hodine dvanástej. Žáčok mi nezistil mimomaternicové tehotenstvo, postupne som krvácala do brucha a tie bolesti vyše mesiaca boli nevydržateľné. Rezali mi celé brucho, čistili brušnú dutinu od zrazenej krvi a prišla som o vaječník. Takže pozor na Žáčka. Som znovu tehotná a do poradne ku Kotekovi sa vždy teším, Vysvetľuje, povzbudzuje... a tak.
A preco kotek vlastne nerodi? Ja som sa pytala a ze je iba gynekolog...mozno predtym rodil ale teraz.mi sestricky povedali ze uz nie.
@nikuska194
@leknom
@miriam11
ahojte, prosím vás kolko sa platí u MUDr. Koteka? snažím sa otehotnieť, takže koľko cca tehotenská starostlivosť u neho vyjde a ako je to s objednávaním? rozmýšlam že k nemu prejdem.. ďakujem 🙂
Ja som u neho bola na NTcku a neskor na 3D (nie som ich pacientka) a bola som maximalne spokojna. Prijemne vystupovanie, pristup, snazil sa vsetko vysvetlit a povzbudit. Na 3D bol so mnou aj mm a zhodnotil ho rovnako ako ja.
@luminuska ahoj ja k mudr. Kotekovi chodím už dlhšie aj celé tehotenstvo som bola u neho a môžem len odporučiť. Za objednávku je 5 eur, sono 10 eur, za fotky na usb pri tehotenstve som neplatila nič, on robí aj sono prsníkov za 20 eur. Ja tam chodím už 12 rokov do tej ambulancie mudr. Koteka poznám s toho 3 roky a vždy poradí, vysvetli, za každým má veselú milú náladu ja by som ho nevymenila za nič takže ho vrelo odporúčam nebudeš sklamaná.
@miriam11
@caculiq
@nikuska194 oki ďakujem za info, prechádzam teda k nemu 🙂
ja som najskor chodila k Mudr Millimu, ale nejako ma prebral Mudr. Kotek, myslela som si, ze je ok. ked bol na mna raz celkom neprijemny, pretoze som sa tam behom mesiaca opat objavila kvoli kvasinkam a lieky , kt. mi predtym predpisal zjavne nezabrali, povedala som si, ze je len clovek, asi ma blby den. ked uz ale slo o moje vysledky zdravotneho stavu, kt. som potrebovala k dalsiemu lekarovi a on mi "BASTLIL" vysledok vysetrenia, lebo mi ho asi zabudol po tom, co som mu za to platila 100 e, zapisat do mojho zaznamu + mala som tam vypisane vysetrenia, kt. mi nerobil....tak som sa realne zamyslela. Inak dievcence, kt. by ste chceli od Milliho prejst do strarostlivosti asistovanej reprodukcie Gynfiv, tak vas nezoberu. vraj INTERNA DOHODA. a vobec sa tym netaja. takze tak nase krasne slovensko...a uzasni lekari...keby sa tak dalo nemat ziadne problemy.
@luminuska
@miriam11
baby prosím, ja som sa zabudla opýtať, či sa u doktora Koteka platí nejaký vstupný poplatok, alebo ročný poplatok, resp. v ambulancii Milly. Na nete som našla len tie nadštandartné služby a je mi hlúpe tam volať opäť, nehovoriac o tom, že som sa tam dovolávala dva dni....ďakujem.
@filmarika ty si tu bola ako posledná, tak možno bude vedieť ako je to s poplatkami u doktora Koteka - vstupné alebo celoročné?
@vreckovka2 žiadny paušálny-celoročný poplatok sa neplatí, iba za vyšetrenia jednotlivé.. napr. sono 10€ som platila a objednanie na čas 5€.
@filmarika @vreckovka2 @luminuska @miriam11
dievčatá, prosím vás aký je aktuálny telef. kontakt do ambulacie Milly?
lebo na čísle 5292 5120 čo majú na stránke mi to absolútne nikto neberie niekoľko mesiacov...
ďakujem.
@rovni kontakt mas spravny, treba skusat. ja tiez vela skusam, kym sa dovolam..
@rovni ja som tiež s tým mala problém dovolať sa tam, ale už mám na to taktiku.. aj keď to minutu vyzváňa a už by som to za normálnych okolností vzdala a položila, tak ešte chvílu vyčkám a sestrička to dvihne 🙂 fakt to nechám zvoniť strašne dlho 🙂 takže to je jediná možnosť ako sa tam dovolať 🙂
Dievcata, pocula som z dr. Kotek v ambulancii nerobi.Aj na ich oficialnej stranke je uz len dr.Milly. Nemate nahodou info ci budu mat noveho lekara alebo budu vsetky pacienky patrit k dr. Millymu?
@vreckovka2 plati sa len za sono prsnikov, myslim ze 15 e a rocnu prehliadku, teda odbery 15e a inak nic, ziadny rocny poplatok alebo nieco podobne. ak mozem odporucit, chod k millimu. ja som odtial odisla uplne.
@filmarika odišla si uplne z ich ambulancie? nebola si spokojná, či?
@lucusa6969 mudr. Kotek nikdy nerodil vzdy bol len gynekolog akurat so zameranim na prsniky a teraz sa venuje vsetkemu co sa gyno tyka, kto vie mozno raz porodnik bude, ale zatial je to takto.
p.doktor Kotek už v ružinovskej poliklinike neordinuje, čo mi je veľmi ľúto;( neviem viacej dozvedela som sa to medzi rečou od sestričky.
@lucinda233 MUDr. Kotek si otvoril vlastnu ordinaciu 😉 pre viac info kuk www.gynkomed.sk

@nefertitka aj ja.. ale nepotesi choroba.. vylez to a bude vsetko OK!!!