icon

Gynekológ MUDr. Kotek

nefertitka
27. aug 2013

Ahojte, poznate tohto doktora? Neviem na nete o nom najst ziadne referencie, vymenil dr. Zacka, ku ktoremu som chodila doteraz. Bola som unho uz par krat na vysetreni, bol mily, trpezlivo odpovedal na vsetko, len neviem, aky je ako odbornik....

lucinda233
3. dec 2014

škoda len že v CHorvátskom Grobe...trochu od ruky :(

filmarika
6. dec 2014

@vreckovka2 hej uplne som prestupila. bola som u koteka...pozri reakciu odo mna vyssie...

sonidlov
6. dec 2014

No ja doktora Koteka mozem povedat len vsetko dobre.Ja so spokojna 100x lepsi ako Zacok a predciznejsi a ludskejsi je Kotek.

vreckovka2
6. dec 2014

@filmarika no ja som s nim mala velmi dobru skusenost...Skoda, ze odtial odisiel. Povedal mi otvorene to, co mi este ziadny lekar nepovedal, nechodil okolo horucej kase, povedal mi veci, co mi moja gynekologicka nejako "zabudla" oznamit a celkom nechapem preco, lebo to vysvetluje mnohe veci...

filmarika
7. dec 2014

@vreckovka2 tak potom je to ako vsetko, vela ludi, vela chuti. ja s nim zial dobru skusenost nemam. ale uz tu spominali, ze je v chorvatskom grobe. tak ak to nemas daleko, tak si tam zbehni 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nikuska194
8. dec 2014

Mudr. Kotek ordinuje v chorvátskom grobe a bude mať ordinaciu aj na čiernej vode kuknite stránku gynomed.sk

luc1982
7. jan 2015

Dr. Kotek je jeden skvelý človek a lekár. Nikdy som nezažila taký úžasný prístup k pacientke, každej by som ho odporučila. Je to môj anjel. Riešila som s ním naozaj vážny zdravotný problém.

huso4321
16. jan 2015

dobrý deň, neviete mi povedať kde si p. Kotek Miroslav otvoril novú ambulanciu? v Milly už skončil. budem povďačná za akékoľvek info. pekný deň

jalula
5. feb 2015

@huso4321 :
Ahoj,
novu ambulanciu ma v Chorvatskom Grobe, posielam link o novej ambulancii Mudr. Kotek, http://www.gynkomed.sk/o-nas.html

ivana033
2. máj 2015

Ja som teraz u dr. Kotteka. Bola som u neho s viacerymi problemami a nevyriesil ani jeden. Som maximalne nespokojona s jeho pristupom. Chcela som vediet o vsrtkych moznostiach antikoncepcie, samozrejme nic som sa nedoszvedela. Ked som sa ho opytala na vnutomaternicove teliesko, tak mi povedal ze je to skvela volba. Tak som sla do toto. Samozrejme, nepovedal mi o ziadnych moznych problemoch spojenych s touto antokoncepciuo. Hned po aplikacii mi zacali velke komplikacie v oblasti podruzka a krizov. Neznesitelne bolesti sa stupnovali. Isla som naspet na konzultaciu. Predpisal mi nejake lieky a ubezpecil ma, ze to prejde. Komplikacie neprestavali. Nasledne na to, sme sa na výske ucili vsekto o antikoncepcii a samozrejme ze som sa dozvedela, ze pre mna je tato forma antikoncepcie najhorsia. Moze sa stat, ze uy nebudem mat deti. Je vhodna iba pre zeny, co uy deti maju, a o dalsich nerozmyslaju. Samozrejme ze su tam aj mnohe ine negativa, ktore nebudem rozpisovat. Kezdopadne isla som k nemu este s jednym problemom, na co mi dal tiey len msticku a iny lekar mi povedal, ze ma mal poslat hned na dalsie vysetrenie, kde sa malo zistovat, ci je to zhubne, alebo nezhubne. Po dvoch takychto jeho preslapoch mozes usudit, ze je to asi jeden z najhorsich doktorov.

zuzanka21
20. feb 2016

Prosím vás máte niekto aktuálnu skúsenosť s týmto lekárom v čiernej vode?

malachit
29. mar 2016

nuz, kedze riesime zmenu gynekologa vzhladom k stahovaniu, toto by zaujimalo aj nas.... budem rada, ak sa damy, co k nemu aktualne chodia skusia vyjadrit...

gabikamacikova
31. mar 2016

@malachit
Ahoj, ja som som u mudr. Koteka od cca.septembra...nielenže to mám blízko,nie je tam problém ani s parkovaním a veľmi ma prekvapil prístup a ochota lekára (na všetky moje mozné aj nemožné otázky odpovedal v klude a vysvetlil mI pokial som všetko nepochopila )... Taktiež minimálne čakanie,vybavenie ambulancie špičkové... Ako sa hovorí koľko ľudí toľko chutí, no z mojej strany môžem len odporúčať 😊👍

skill
5. apr 2016
marylynn
8. apr 2016

@zuzanka21 Ja vrelo odporúčam. Dochádzam tam z mesta z BA, ale oplatí sa to. Sestrička je veľmi milá a ochotná a dvíhajú telefóny, čo u Millyho nebolo zvykom 🙂 A lekára zatiaľ tiež veľmi chválim, ochotný, ľudský, počúva a venuje sa pacientkam. Ja mám momentálne dosť veľké zdravotné problémy, ktoré vyzerá, že chce naozaj vyriešiť.

zuzanka21
8. apr 2016

@marylynn a ako je to tam s platením? platí sa za všetko alebo prepláca niečo aj poisťovna?

marylynn
8. apr 2016

Pfuuu, ja som si zapltila ten celorocny nadstandard za 60 eur v ktorom mas v podstate vsetko, vratane napriklad emailovych konzultacii, ktore som uz par krat vyuzila. Ale bude to asi tak ako inde, ze niektore veci si doplacas. Na dverach maju cennik vykonov, pamätam sa, ze za sono je tusim 10 eur a za cytologiu asi 20, ako asi vsade.

bambi1979
16. apr 2016

Ja chodim tiez k nemu na Ciernu Vodu. Mam zaplateny nadstandart, je to super, lebo vsetko je v cene. Nikdy necakam, vybavenie ambulancie na jednotku. Doktor sa so mnou v klude rozprava, nikam sa neponahla, ked nieco vysvetluje nakresli mi k tomu pripadne aj obrazok alebo tak.. Takze naozaj maximalna spokojnost, ked to porovnam s doktorkou co som mala predtym tak to sa snad ani neda, taky velky rozdiel je to ;))) Takze odporucam kazdemu.

abbie123654
18. apr 2016

Mozem len odporucit, vynikajuci pristup,vsetko vysvetli,vysledky vam zavola aj o 9 tej vecer ked vie ze maju prist.prestupila som od lekara kde som nebola spokojna a on je 100 a jedno oproti predchadzajucemu.nadstandard obycajny aj tehotensky sa oplati(z vlastnej skusenosti),sestricka je super a cakanie v cakarni minimalne

orieskovalucia
4. máj 2016

Ja chodim k dr. Kotekovi na Strecniansku, ale strieda sa mi este s dr. Stanislavom. Musim povedat, ze dr. Kotek je skvely, som prvorodicka, vzdy ma upokoji, zasmejema sa a vzdy odtial odchadzam pozitivne naladena.

angels23
8. júl 2016

Dr.Kotek len mozem odporucit. Top lekar vsetko vysvetli 🙂 a presne ako baby pisu zavola aj vecer komunikuje rychle aj cez maily dvoha telefon aj ked som mala problem pocas sviatku 🙂

angels23
8. júl 2016

@abbie123654 kedy mas termin? Aj ja chodim ku Kotekovi 🙂

abbie123654
8. júl 2016

@angels23 7.10.

zuzanka21
9. aug 2016

@abbie123654 a ked máš zaplatený ten tehotenský nadštandard tak už nič nedoplácaš? berie nové pacientky?

abbie123654
9. aug 2016

@zuzanka21 no ja osobne som nic odvtedy nedoplacala a to chodim koli rizikovemu tehotenstvu na kontroly kazde 2 tyzdne .myslim ze ano ale nie som si ista . Skus pozriet ich stranku gynkomed.sk a tam maju aj cennik aj cislo,staci si zavolat 🙂 sestricka je velmi mila

zuzanka21
9. aug 2016

@abbie123654 dakujem 🙂 už som sa dovolala a idem sa tam v piatok pozrieť a tak sa dohodnúť či tam budem chodiť ak sa mi tam bude páčiť 🙂

zuzanka21
15. aug 2016

@abbie123654 ešte by ma zaujímalo on chodí aj k pôrodom alebo iba takto v ambulancii ordinuje?
@angels23

abbie123654
15. aug 2016

To neviem ,ja osobne som to nezistovala. Staci sa ho opytat 🙂

zuzanka21
15. aug 2016

@abbie123654 jasné spýtam sa ho ked pôjdem na poradnu len ma to zaujímalo že ak to niekto vie nech sa nepýtam 😀