icon

Hľadám doktora v banskobystrickom kraji, ktorý urobí cisársky

ksw
14. mar 2012

Ahojte slecny a panie 🙂
Prosim Vas nepoznate dobreho gynekologa v BB kraji, s ktorym sa da dohodnut na cisarskom reze? Dievcata ktore tento sposob porodu zatracaju a su Earth Mothers /zemske matky ktore rodia iba prirodzenym sposobom bez epiduralky aby si to co najviac vytrpeli pretoze len vtedy je porod a bambino zasluzene/ mi prosim nepiste. Na tento sposob porodu mam svoj dovod a preto sa nan pytam. Dakujem velmi pekne a vsetkym kto budete rodit toto leto 2012 /Rok Draka/ Vam zelam len ten najlepsi priebeh a vela stastia x x x Dakujem x x x

lublanka
14. mar 2012

@ksw ahoj..ja si myslim ze je vela lekarov s ktorymi by si sa dokazala dohodnut len to treba skusit sa popytat..za to aj tak nic nedas....moja svagrina taktiez chcela rodit cisarskym..pripravila si aj peniaze s tym ze mu za to zaplati..ale nakoniec nemusela a musela rodit cisarskym..treba sa popytat si myslim..

kenzaa
14. mar 2012

@ksw kedze, pri prvom dietatku som si to nestihla vybavit, uvazujem pri druhom dietatku o cisarskom a co som si zistovala, tak cisarsky moze byt aj napr. pokial mas od 2 odbornych lekarom potvrdenie, ze odporucaju cisarsky. Diagnozy su napr, vysoky ocny tlak, problem s dychanim alebo take trochu chulostivejsie, ak ti psycholog napise, ze mas velky strach s klasickeho porodu.