Pôrod dievčatka koncom panvovým - Ružinov

katarina092
17. jún 2023

Ahojte mamicky,
Prosim Vas mate niektore skusenosti s porodmi s Kp?? Som 3-to rodicka, cakam dievcatko, 34 tt a je stale otocena koncom panvovym… moje predchadzajuce 2 porody som rodila prirodzene a bez nastrihu naposledy pred 2 rokmi. Chcem ist rodit do Ruzinova a gynekologicka ma povzbudzuje k prirodzenemu porodu.. casto citam o negativnych skusenostiach s tym spojenymi, mate niekto za sebou bezproblemovy porod??
Vedeli by ste mi pripadne poradit kde sa chodi na pretacanie babatiek?
Dakujem pekne za odpovede🙂

jan510
17. jún 2023

Rodila som KP chlapca v 34 tt a uplne bez problemov. Velmi rychly porod 20 min

marci77
17. jún 2023

ja iba moja skusenost
moje dievcatko bolo velmi dlho otocene v priecnej polohe, uz som mala vsetko vybavene a dohodnute na Antolskej na cisarsky rez z tohto dovodu v 38tyzdni, prisla som tam, urobili rychle sono ....a babatko bolo otocene dole hlavou, tak ma poslali domov, ze cakame na prirodzene spustenie porodu

minimalne este v 36, 37tt bola v tej priecnej polohe, takze iba som chcela povzbudit, ze ma este cas sa otocit spravnym smerom aj sama
drzim palceky🍀

anavixy
17. jún 2023

Ma este cas sa otocit, ked bude chciet 🙂 a pokial nie je velmi velka, resp. nebude, tak ako tretorodicka to date aj KP lavou zadnou🙂 ale teda prof. Zahumensky nedavno zdielal na instagrame video ako pretaca babtko v bruchu, velmi zaujimave 🙃 takze Ruzinov (video sa da najst na ig profile porodnice ruzinov)

katarina092
autor
19. jún 2023

@marci77 Dakujem🙂

katarina092
autor
19. jún 2023

@anavixy Dakujem za info 🙂

pieksamaki
19. jún 2023

@katarina092 ja som v ruziove rodila KP tretie dievcatko , mala som od strachh vybaveny cisarsky, lebo som citala na nete, a primar mi ho zrusil, tak som rodila normalne a za to som mu teraz vdacna. podla mna sa dnes prehana tym citanim na internete. tvoja gynekologicka uvazuje spravne si tretorodicka a je super ze ta povbudzuje k prirodzenemu porodu. ver jej.