icon

Je bezpečné vetranie pri novorodencovi v nemocnici?

16. apr 2025

Ahojte je dobre oblečený ma rukavičky a aj čiapočkou, sme v nemocnici a je tu strasne dusno .. myslite že neprechksde mi? Ak ma nos studený

doriiis
16. apr 2025

Daj ho ďalej od okna a nechaj na vetracku

autor
16. apr 2025

@doriiis práveže mame tak nahivno posteľ že je priamo pod oknami

guiseppinka
16. apr 2025

Daj si ho z druhej strany alebo k noham postele. Neviem kde sa nachadzas, ale my mame aktualne okolo 22 23 stupnov (24 bolo o pol 8). To, ze ma babo studeny nos, nic neznamena. Aj ty mas v zime studeny nos, lebo ti trci z tvare, a predsa ti nie je zima.

biglovemom
16. apr 2025

Zatylok sa Kontroluje, nie nos!!!

Kludne daj vetracku

anavixy
16. apr 2025

Nie, neprechladne ti. Ked je hnusne dusno tak tu ciapku mu daj dole a nebabus ho do perinky. Vetrat samozrejme mozes, resp. musis. Postielky mavaju plne boky, na dieta ti nenafuka, netreba sa toho bat. To, ci je dietatu dost/prilis/malo teplo sa kontroluje na zatylku, nie na koncovych castiach tela (nie ruky, nohy, nos).

adeladulova
16. apr 2025

Ja by som radšej narazovo vyvetrala na celle okno

spanielka44
16. apr 2025

Neboj sa dieta z čerstvého vzduchu neprechladnw. Dokonca je to lepšie ako ho nechávať v izbe kde je príliš dusno/teplo alebo sucho

patka06
16. apr 2025

Pokojne nechaj vetračku, čerstvý vzduch mu prospeje, bude lepšie spinkať
Studený nos a ruky neznamenajú, že mu je zima.

autor
17. apr 2025

Ale mám pocit že vela kycha

anavixy
17. apr 2025

No ano, kycha, takmer kazdy novorodenec kycha, lebo ma plodovu vodu, hlien, susniky v nose, NIE preto ze by mu bola zima alebo by bol nachladnuty. Kychanie je obranny mechanizmus, ktorym sa vypudzuje z nosa to, co tam nema byt, je to absolutne v poriadku a netreba sa toho bat, novorodenec si nostek takto o ocisti od plodovej vody a uz tolko kychat nebude.

soraya25
17. apr 2025

Vetraj co najviac, ja som mala 2kg predčasniatko a bolo stále otvorené okno v nemocnici..lepšie jak dýchať ten nemocničný bacilovy vzduch

ivangeline
17. apr 2025

Ma teplý krk vzadu? Ak áno, zima mu nie je. Ak je prievan, zavri.