icon

Je možná registrácia do dvoch pôrodníc naraz?

obcanka123
22. feb 2026

Ahojte, je prosím vas možné sa zaregistrovat do dvoch porodnic? Potrebujem este nejaký 1-2 týždne času a potom by som jednu registraciu zrusila. Dakujem za radu

anonym_b07931
22. feb 2026

Co myslis registraciou? V drvivej vacsine porodnic nepotrebujes nijake registracie. Rodis - prides - odrodia.

obcanka123
autor
22. feb 2026
@anonym_b07931

Co myslis registraciou? V drvivej vacsine porodnic nepotrebujes nijake registracie. Rodis - prides - odrodia.

@anonym_b07931 ide o nemocnice kde sa registruje... Bratislava

obcanka123
autor
22. feb 2026
@obcanka123

@anonym_b07931 ide o nemocnice kde sa registruje... Bratislava

@obcanka123 sukromne kliniky

anonym_f15bb7
22. feb 2026

Nikde som sa neregistrovala, prisla som a odrodili ma. Ak vymyslas tak si prezisti

nikolani
22. feb 2026
@anonym_b07931

@anonym_b07931 napr. v Bratislave je potrebné sa registrovať aj do niektorých štátnych, nielen do súkromných. Registrovať sa treba/dá pomerne skoro, viaceré ženy, ktoré ešte nie sú rozhodnuté, to riešia registráciou vo viacerých a neskôr to čo nechcú zrušia

nikolani
22. feb 2026

@obcanka123 môžeš sa zaregistrovať do viacerých. Otázka je potom poplatok (ak sa platí), či vrátia celý alebo len časť a treba s tým potom rátať

eeffka
22. feb 2026

Toto je pre mna novinka, chces povedat ze ked vpalis rodiaca do nemocnice ta otocia?

anonym_64892a
22. feb 2026
@eeffka

Toto je pre mna novinka, chces povedat ze ked vpalis rodiaca do nemocnice ta otocia?

@eeffka ano presmeruju ta inam

eeffka
22. feb 2026
@anonym_64892a

@eeffka ano presmeruju ta inam

@anonym_64892a tak to sme uz uplne v prdeli

anonym_850da9
22. feb 2026

To si nevieš vybrať 1 nemocnicu kde budeš rodiť?

mamina7070
22. feb 2026
@eeffka

@anonym_64892a tak to sme uz uplne v prdeli

@eeffka v BA to tak bolo uz za komunizmu, ak si prisla mimo spadu presmerovali ta

mirkam3
22. feb 2026

@obcanka123 ak myslíš napr Kocha a Bory, kľudne sa podľa mna registruj. Neviem ako je to s platnou v Boroch, no u Kocha som neplatila hneď v momente registrácie, ale až keď som začala chodiť do poradne pred pôrodom. Ak by som tam neporodila, tak poplatok mi vrátia, jedine by mi strhli nejakú čiastku za tie poradne - tuším 30 € za 1 termín. Bolo to koncom roka 2024, tak neviem, či sa odvtedy niečo nezmenilo. Ale čím skôr urobíš rozhodnutie ohladom Pôrodnice, tým rýchlejšie budeš mať o starosť menej. Lebo viem si predstaviť, že teraz ti to iba šrotuje v hlave, ….

dixitka
22. feb 2026
@mirkam3

@obcanka123 ak myslíš napr Kocha a Bory, kľudne sa podľa mna registruj. Neviem ako je to s platnou v Boroch, no u Kocha som neplatila hneď v momente registrácie, ale až keď som začala chodiť do poradne pred pôrodom. Ak by som tam neporodila, tak poplatok mi vrátia, jedine by mi strhli nejakú čiastku za tie poradne - tuším 30 € za 1 termín. Bolo to koncom roka 2024, tak neviem, či sa odvtedy niečo nezmenilo. Ale čím skôr urobíš rozhodnutie ohladom Pôrodnice, tým rýchlejšie budeš mať o starosť menej. Lebo viem si predstaviť, že teraz ti to iba šrotuje v hlave, ….

@mirkam3 zmenilo :D pred 3 rokmi som tiež v Kochu platila až po prvej poradni v 36. tt. Teraz chcú poplatok uhradiť do 7 dní po registrácii. Predpokladám, že to vrátia, ak si to rozmyslíš, ale zbytočné opletačky.

eeffka
22. feb 2026
@mamina7070

@eeffka v BA to tak bolo uz za komunizmu, ak si prisla mimo spadu presmerovali ta

@mamina7070 ja som z ke a sla som kde som chcela, ani neviem ze su nejake spady. Porodnice 3. Ako neviem si predstavit zeby ma otocili kedze som 2x dobehla a do hodiny porodila

dixitka
22. feb 2026
@eeffka

@mamina7070 ja som z ke a sla som kde som chcela, ani neviem ze su nejake spady. Porodnice 3. Ako neviem si predstavit zeby ma otocili kedze som 2x dobehla a do hodiny porodila

@eeffka v rámci BA sa registruje v súkromných a už cca 2,5 roka sa treba registrovať aj v Ružinovskej (štátnej). No v čase, keď sa ešte neregistrovalo, známu tam otočili vo dverách, že majú plno a nech ide inam ;) ale to mávali občas fakt stavy, že rodičky kade tade po chodbách… tak sa ani nečudujem.