Je možná registrácia do dvoch pôrodníc naraz?
Ahojte, je prosím vas možné sa zaregistrovat do dvoch porodnic? Potrebujem este nejaký 1-2 týždne času a potom by som jednu registraciu zrusila. Dakujem za radu
Co myslis registraciou? V drvivej vacsine porodnic nepotrebujes nijake registracie. Rodis - prides - odrodia.
@anonym_b07931 ide o nemocnice kde sa registruje... Bratislava
@anonym_b07931 ide o nemocnice kde sa registruje... Bratislava
@obcanka123 sukromne kliniky
Nikde som sa neregistrovala, prisla som a odrodili ma. Ak vymyslas tak si prezisti
Co myslis registraciou? V drvivej vacsine porodnic nepotrebujes nijake registracie. Rodis - prides - odrodia.
@anonym_b07931 napr. v Bratislave je potrebné sa registrovať aj do niektorých štátnych, nielen do súkromných. Registrovať sa treba/dá pomerne skoro, viaceré ženy, ktoré ešte nie sú rozhodnuté, to riešia registráciou vo viacerých a neskôr to čo nechcú zrušia
@obcanka123 môžeš sa zaregistrovať do viacerých. Otázka je potom poplatok (ak sa platí), či vrátia celý alebo len časť a treba s tým potom rátať
Toto je pre mna novinka, chces povedat ze ked vpalis rodiaca do nemocnice ta otocia?
Toto je pre mna novinka, chces povedat ze ked vpalis rodiaca do nemocnice ta otocia?
@eeffka ano presmeruju ta inam
To si nevieš vybrať 1 nemocnicu kde budeš rodiť?
@anonym_64892a tak to sme uz uplne v prdeli
@eeffka v BA to tak bolo uz za komunizmu, ak si prisla mimo spadu presmerovali ta
@obcanka123 ak myslíš napr Kocha a Bory, kľudne sa podľa mna registruj. Neviem ako je to s platnou v Boroch, no u Kocha som neplatila hneď v momente registrácie, ale až keď som začala chodiť do poradne pred pôrodom. Ak by som tam neporodila, tak poplatok mi vrátia, jedine by mi strhli nejakú čiastku za tie poradne - tuším 30 € za 1 termín. Bolo to koncom roka 2024, tak neviem, či sa odvtedy niečo nezmenilo. Ale čím skôr urobíš rozhodnutie ohladom Pôrodnice, tým rýchlejšie budeš mať o starosť menej. Lebo viem si predstaviť, že teraz ti to iba šrotuje v hlave, ….
@obcanka123 ak myslíš napr Kocha a Bory, kľudne sa podľa mna registruj. Neviem ako je to s platnou v Boroch, no u Kocha som neplatila hneď v momente registrácie, ale až keď som začala chodiť do poradne pred pôrodom. Ak by som tam neporodila, tak poplatok mi vrátia, jedine by mi strhli nejakú čiastku za tie poradne - tuším 30 € za 1 termín. Bolo to koncom roka 2024, tak neviem, či sa odvtedy niečo nezmenilo. Ale čím skôr urobíš rozhodnutie ohladom Pôrodnice, tým rýchlejšie budeš mať o starosť menej. Lebo viem si predstaviť, že teraz ti to iba šrotuje v hlave, ….
@mirkam3 zmenilo :D pred 3 rokmi som tiež v Kochu platila až po prvej poradni v 36. tt. Teraz chcú poplatok uhradiť do 7 dní po registrácii. Predpokladám, že to vrátia, ak si to rozmyslíš, ale zbytočné opletačky.
@eeffka v BA to tak bolo uz za komunizmu, ak si prisla mimo spadu presmerovali ta
@mamina7070 ja som z ke a sla som kde som chcela, ani neviem ze su nejake spady. Porodnice 3. Ako neviem si predstavit zeby ma otocili kedze som 2x dobehla a do hodiny porodila
@mamina7070 ja som z ke a sla som kde som chcela, ani neviem ze su nejake spady. Porodnice 3. Ako neviem si predstavit zeby ma otocili kedze som 2x dobehla a do hodiny porodila
@eeffka v rámci BA sa registruje v súkromných a už cca 2,5 roka sa treba registrovať aj v Ružinovskej (štátnej). No v čase, keď sa ešte neregistrovalo, známu tam otočili vo dverách, že majú plno a nech ide inam ;) ale to mávali občas fakt stavy, že rodičky kade tade po chodbách… tak sa ani nečudujem.